Παρασκευή 9/11/18: Το Noiz κάνει πάρτι γενεθλίων

23/10/2018
από

Το Noiz γιορτάζει φέτος τα 14α γενέθλιά του και κάνει ένα μεγάλο πάρτι, που υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστο!

“Αγαπημένοι μας,

την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, σας προσκαλούμε στα γενέθλια μας! Κλείνουμε τα 14 χρόνια μας κοντά σας και σκοπεύουμε να το γιορτάσουμε με ακόμα ένα πάρτι που θα σας μείνει αξέχαστο!!

Το Noiz μας, που αποτελεί ορόσημο διασκέδασης στην Αθηναϊκή νύχτα, θα παραμείνει κλειστό από τις 4/11 έως και τις 8/11 και στις 9/11 θα υποδεχτεί το κοινό του, εκ νέου, μετά από ριζική ανακαίνιση!

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 12 το βράδυ, μία νέα εμπειρία περιμένει τους φίλους μας, σε ένα χώρο όπου το αποτύπωμα της ανανέωσης βρίσκεται σε όλα τα σημεία.


Όλα αυτά λοιπόν, φυσικά και είναι αφορμή για ένα μεγάλο πάρτι! Όπως κάθε χρόνο, πόσο μάλλον φέτος, ετοιμάζουμε πράγματα που θα κάνουν τη βραδιά μοναδική!

Όλο το team του Noiz θα βρίσκεται στις θέσεις του, για να φροντίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλά τα τελευταία 14 χρόνια.” 

Χρήσιμες πληροφορίες

Εισέρχεστε (με δική σας ευθύνη!) σε ένα Noiz εντελώς ανανεωμένο..εμείς κερνάμε τουρτίτσα για τα γενέθλια μας και με κάθε εισιτήριο (7€), παίρνετε 2 ποτά! Για τις φιάλες κρατάμε μόνο το ένα στέλεχος του εισιτηρίου σας και το άλλο ένα που περισσεύει, μπορείτε να το εξαργυρώσετε με 2η φιάλη / ποτό / σφηνάκια / υποβρύχια. Κατόπιν κλήρωσης, τα δώρα είναι τα εξής: Μια δωροεπιταγή αξίας 200€ από τα καταστήματα No Name, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από το κατάστημα J.MAG στη Μύκονο, ένα μήνα γυμναστική με την πρωταθλήτρια Ελλάδος στο έπταθλο και Personal Trainer Ειρήνη Δανιήλ και μια φιάλη Grey Goose Premium Vodka στο Noiz.

Τα decks αναλαμβάνουν ο DjSkevo Yannis Skevofylax και η Maria Polymerou κι όλο το υπόλοιπο προσωπικό του μαγαζιού όπως πάντα «ετοιμοπόλεμο»!
Ευχόμαστε να περάσετε όλοι τέλεια και να το διασκεδάσετε όσο κι εμείς…επίσης να αγαπάτε τα παιδιά στο service εκείνη τη μέρα, λίγο περισσότερο 😌

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας
Noiz Team


Tips of the night:

• 7€ είσοδος με 2 ποτά
• Treats
• Υπέροχη custom made τούρτα
• Πολλά και πλούσια δώρα μετά από κλήρωση

Event στο Facebook




Δες και αυτό!