One Night Stand: Fo – Christos Aggelopoulos μαζί με τον Melorman

05/10/2018
από

Δύο φίλοι με πολλά «χιλιόμετρα» στο χώρο του clubbing και της μουσικής, γενικότερα, ενώνουν το γούστο τους και τις δυνάμεις τους σε ένα One Night Stand residency, που επίκεντρό του έχει τη μουσική.

Η Fo υπηρετεί ενεργά την ηλεκτρονική/χορευτική μουσική σκηνή μέσα από τηλεόραση, ραδιόφωνο, περιοδικά, αλλά και πίσω από τα decks για πάνω από 25 χρόνια. Έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα και γνωστότερα clubs της χώρας και είναι κάτοχος του μακροβιότερου residency σε club στην Αθήνα. Έχει μοιραστεί τα decks με γνωστούς interanational DJs, όπως οι Ramiro Lopez, Christian Varela, Smokin’ Jo, Louisahhh, Nakadia, Skin, VONDA7, Anna Reusch, David Morales, Kiko Navarro, Kora κ.ά. To 2014, 2016 και 2017 ψηφίστηκε ως η καλύτερη DJ της χρονιάς στην ετήσια ανασκόπηση/γκάλοπ της Athens Voice. Διατηρεί επιτυχημένη στήλη με συνεντεύξεις, αλλά και άρθρα για το clubbing στο LiFo.gr.

Dj & club promoter στο δημοφιλές mobile party Diskotekken, compiler & ραδιοφωνικός παραγωγός (Avopolis Radio, Best 92,6, Indieground Radio), ο Χρήστος Αγγελόπουλος βρίσκεται πίσω από τα decks μερικών από τα πιο σημαντικά bars & clubs της χώρας από τo 2000. Έχοντας παίξει στο πλευρό ονομάτων όπως ο Ian Brown (Stone Roses), o Richard Fearless (Death in Vegas), οι Optimo, oι Groove Armada & η Louisah (Raar), έχει διαμορφώσει από τις αρχές των ‘00s μέχρι σήμερα έναν προσωπικό χορευτικό ήχο χωρίς στεγανά, επιλέγοντας εκλεκτικά από obscure disco μέχρι techno & ό,τι υπάρχει ανάμεσα σε αυτά τα είδη, δίνοντας απρόβλεπτα και πάντα πολύ ενδιαφέροντα dj sets, ενώ βρίσκεται ως club promoter πίσω από το talk of the town υπόγειο club του Crust στο κέντρο της Αθήνας.

Μαζί τους στην «πρεμιέρα» ο αγαπημένος Melorman!

Melorman είναι το ψευδώνυμο του Αθηναίου μουσικού Αντώνη Χανιωτάκη. O ήχος του είναι αναγνωρίσιμος και η μουσική του συχνά περιγράφεται ως ζεστή και επιβλητική με στόχο να εμπνεύσει νοσταλγία, ή να φροντίσει να δημιουργήσει συναισθηματικές εικόνες μέσω του ήχου του. Έχει στο δυναμικό του αρκετές συνεργασίες σε E.P. και remixes με κορυφαίους της ηλεκτρονικής σκηνής.

To 2017 κυκλοφόρησε το πέμπτο του album με τίτλο “Somewhere Someday” και το E.P. “Away” (electronica, down tempo, ambient) στην Sun Sea Sky Productions (Chicago). To 2013 και 2018 στα albums “Waves” και “Somewhere Someday” έγιναν remixes απο καλλιτέχνες του είδους στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Τον Οκτώβριο του 2018 θα κυκλοφορήσει την καινούρια του δουλειά με τίτλο “Lower Self” στην Sun Sea Sky Productions, USA.

Ο Melorman είναι ένας από τους πιο αγαπημένους παραγωγούς του Ελληνικού κοινού και έχει εμφανιστεί ζωντανά στο Up Festival, ADAF (Athens Digital Arts Festival), Wayside Festival, Death Disco, Six Dogs, Stavros Niarchos Foundation, Ρομάντσο,Bios, Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικ Αθήνας κ.ά.

Από τη rare disco, την electronica, μέχρι το electro tech και την techno… οι διαχωριστικές γραμμές απαλύνονται και μπλέκονται ουσιαστικά.


Info

FO & CHRISTOS AGGELOPOULOS present ONE NIGHT STAND with MELORMAN

Wave Athens
Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Είσοδος ελεύθερη




Δες και αυτό!