Το πρώτο ανοιχτά queer παντρεμένο ζευγάρι που εργάζεται σε οίκο ανοχής

03/09/2018
από

Η Violet Vause κι η Kayden Blake εργάζονται ως σεξεργάτριες στη Νότια Καλιφόρνια. Η Vause στα 15 της τιμωρήθηκε από τον διευθυντή του σχολείου της, όταν την έπιασε να ερωτοτροπεί με μία συμμαθήτριά της και κάλεσε και τη μητέρα της.

Παρόλο, που η μητέρα της ήταν υποστηρικτική, ως προς τον bi σεξουαλικό προσανατολισμό της, το περιστατικό την τραυμάτισε.

Λίγα χρόνια μετά γνώρισε την Blake και ξεκίνησαν να βρίσκονται. Όμως, οι γονείς της Blake δεν ήθελαν να βγαίνει η κόρη τους με την Vause και ήθελαν να χωρίσουν. Η Blake  χρειάστηκε να διακόψει για κάποιο διάστημα την επικοινωνία της με τους δικούς της.

Όταν αποφοίτησαν από το Λύκειο τις περίμενε μία νέα ζωή, αλλά ταυτόχρονα δυσκολεύονταν να τα βγάλουν πέρα, παρόλο που εργάζονταν και οι δυο full-time.

Κάποια στιγμή η Vause έπεσε πάνω σε ένα φετίχ μόντελινγκ site. Της φάνηκε ενδιαφέρον και άρχισε να εργάζεται ως live cam model. Στη συνέχεια ξεκίνησαν να το κάνουν μαζί κι άρχισαν να έχουν αρκετούς followers.

Από την αρχή που ξεκινήσαμε το camming ήμαστε ανοιχτές σχετικά με τη σχέση μας” , δηλώνει η Blake στο VICE. “Ανακοινώσαμε τον γάμο μας και παντρευτήκαμε live. Πήραμε πολύ καλό feedback. Μας έστελναν δώρα.

Μετά από δύο χρόνια που εργάστηκαν ως cam models σκέφτηκαν να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους κι ως εκ τούτου αποφάσισαν να μετακομίσουν στη Νεβάδα, όπου η σεξεργασία είναι νόμιμη και αποφάσισαν να ακολουθήσουν την πρόταση πολλών φαν τους να ασχοληθούν με τη σεξεργασία.

Η Vause εξήγησε ότι κι οι δύο εμπιστεύονταν την επαγγελματική και ρομαντική σχέση, που είχαν μεταξύ τους και αναγνώριζαν τα όριά τους. Ήταν ενθουσιασμένες που θα έκαναν αυτό το νέο βήμα στην καριέρα τους, ωστόσο, είχαν αγωνία να δουν, αν η δημοτικότητά τους, ως cam models θα σήμαινε και πραγματικούς πελάτες.

Δεν κρυβόμαστε. Αρνούμαστε να διευκολύνουμε τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες μερικών και ξεκινήσαμε να ζούμε με ορατότητα. Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε για να αισθάνονται άνετα οι άλλοι. Είμαστε άνθρωποι όπως όλοι, έχουμε ανθρώπους που τους αγαπάμε, οικογένειες, στόχους και μία ολόκληρη ζωή πέρα από τον ρόλο που έχουμε στη δουλειά μας.




Δες και αυτό!