Δείτε το συγκινητικό coming out του 18χρονου Alejandro στους γονείς του

30/07/2018
από

Ο 18χρονος Alejandro Rodriguez με δάκρυα στα μάτια έκανε coming out στους γονείς του στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Ο νεαρός ξεκίνησε να κλαίει και μετά να ζητάει συγγνώμη. Η μητέρα του τον ρώτησε, γιατί κλαίει κι εκείνος της απαντά: “Γιατί έχω δει κάτι βίντεο, που οι γονείς δεν αγαπούν πια τα παιδιά τους, επειδή έκαναν coming out.

Οι γονείς του τον διαβεβαίωσαν ότι δεν ισχύει αυτό το πράγμα για τους ίδιους κι ότι τον αγαπούν το ίδιο. Του είπαν ακόμη: “Δε μας ενδιαφέρει να είσαι gay ή όχι – είσαι νορμάλ – και θα σε στηρίξουμε σε κάθε περίπτωση. Είμαστε περήφανοι για σένα και είσαι ένα καλό παιδί.

Ο Alejandro τους είπε ακόμη, ότι ανησυχούσε, για το πώς θα κρίνει ο κόσμος το ντύσιμό του.Τότε η μητέρα του του απάντησε, ότι ήδη μία από τις φίλες της θαυμάζει πάρα πολύ τον τρόπο που ντύνεται ο γιος της, και τότε ο Alejandro ξαναξεκίνησε να κλαίει, από συγκίνηση.

Το βίντεο του νεαρού ανέβηκε στο twitter κι έγινε viral με το εξής σχόλιο:

Αισθανόμουν τόσο φοβισμένος και δε μου ήταν καθόλου εύκολο για κάνω coming out. Λάτρεψα τις αντιδράσεις τους, και τις μικρές συμβουλές, που μου έδωσαν. Μπορώ, επιτέλους, να ζήσω τη ζωή μου. Αγαπώ τους γονείς μου και όλον τον κόσμο, που με στήριξε, σ’ αυτό το ταξίδι μου.




Δες και αυτό!