Αυτό το μπλουζάκι αποτελεί αιτία για να κληθεί η αστυνομία στη Νέα Υόρκη

17/07/2018
από

Δείτε το μπλουζάκι που σε ανδρικό σώμα αποτελεί αιτία για να κληθεί η αστυνομία. Όχι εδώ, στη Νέα Υόρκη παρακαλώ!

Ο Justin Heim, συνιδιοκτήτης της “Bad Apple Boylesque” και χορευτής που χρησιμοποιεί το όνομα “Jason Waterfalls” , περιέγραψε το περιστατικό που συνέβη στο γυμναστήριο Planet Fitness της Νέας Υόρκης.

Ο Heim αναφέρει το Planet Fitness ως ομοφοβικό και σεξιστικό χώρο, που τον ανάγκασε να φύγει, επειδή φορούσε ένα κοντό μπλουζάκι.

Ανέβασε μία φωτογραφία του με το εν λόγω μπλουζάκι κι έγραψε: “Μόλις με πέταξαν έξω από το Planet Fitness, επειδή φορούσα αυτό. Είπαν ότι αν δεν άλλαζα θα φώναζαν την αστυνομία!” 

Στη συνέχεια έγραψε: “Μη με εκφοβίζετε με τις ομοφοβικές μ@$%@ σας Planet Fitness. Κάθε μέρα βλέπω τουλάχιστον μία κοπέλα μόνο με το αθλητικό σουτιέν ή ένα μπουστάκι… αλλά αν ένας άνδρας το κάνει, είναι ενάντια στους κανόνες και χρειάζεται η παρέμβαση της αστυνομίας.” 

Τελικά το γυμναστήριο απάντησε ζητώντας συγνώμη για το περιστατικό:

Στο Planet Fitness όλοι μας δεσμευόμαστε να φερόμαστε με σεβασμό σ’ όλα τα μέλη μας και να εξασφαλίζουμε ένα φιλόξενο κι απαλλαγμένο από κριτική περιβάλλον. Ειλικρινά, ζητούμε συγγνώμη για το ατυχές περιστατικό που συνέβη στο γυμναστήριο μας στην Washington Heights της Νέας Υόρκης. Σε αυτό, ένας υπάλληλος παρερμήνευσε την πολιτική μας για τους κανόνες ενδυμασίας. Παρόλο που οι πράξεις του υπαλλήλου μας δεν ήταν κακοήθεις, σκοπεύουμε να εκπαιδεύσουμε καλύτερα το προσωπικό μας σχετικά με τις πολιτικές μας. Έχουμε επιχειρήσει ακόμη να μιλήσουμε με τον Justin για να εκφράσουμε και προσωπικά τη συγγνώμη μας κι ελπίζουμε να τον καλωσορίσουμε και πάλι στο Planet Fitness στο μέλλον.

 




Δες και αυτό!