Έξι τύποι που σίγουρα έχεις μπλοκάρει και εσύ στις dating εφαρμογές

16/07/2018
από

Όσοι/ες από εμάς χρησιμοποιούμε τις εφαρμογές dating δικτύωσης (Grindr, Romeo κλπ), σίγουρα έχουμε μπει στον πειρασμό (ή απλά το κάνουμε) να μπλοκάρουμε κάποια άτομα που υπάρχουν απλά για να μας εκνευρίζουν. Ποια είναι αυτά;

1) Ο φέικ… 

Το άτομο που προσπαθεί να σε γνωρίσει, προσποιούμενο κάποια άλλη φανταστική προσωπικότητα.

2) Το φάντασμα

Ξεκινάει η συζήτηση και έρχεται η στιγμή της ανταλλαγής των φωτογραφιών. Στέλνεις πρώτος και αντί να λάβεις και την δική του παίρνεις απλά μία απάντηση του στυλ “ωραίος” , αλλά η φωτογραφία του άφαντη…

3) Ο πρώην 

Η άβολη στιγμή που συναντάς τον πρώην σου και απλά ίσως σου έρχεται η ανάγκη να τον μπλοκάρεις, ώστε να μην χρειαστεί να στείλεις κάποιο μήνυμα ή απλά να θυμάσαι τη φάτσα του!

4) Ο επίμονος

Γεια… Γεια… Τι κάνεις; … Θες να συναντηθούμε; …” Ο τύπος που θα στέλνει ξανά και ξανά, κάνοντας έναν δικό του διάλογο, δίχως να έχει πάρει καμία απάντηση!

5) Ο στόλκερ

“Ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι”. Αυτός ξέρει, εμείς γιατί δεν μαθαίνουμε όμως;; Γι’ αυτό το μπλοκ είναι ίσως η πιο έξυπνη λύση!

6) Ο ομοφοβικός/σεξιστής/χονδοφοβικός/ρατσιστής

Η πιο συνηθισμένη κατηγορία. Αυτός που δε θέλει θηλυπρεπείς, υπέρβαρους, ηλικιωμένους, ασιάτες, μαύρους και όλα τα σχετικά (ναι, ναι και μη μου πεις πάλι για γούστα). Μπλοκ!




Δες και αυτό!