Τι έχει σήμερα το Pride Week της Αθήνας να πάμε;

06/06/2018
από

Πέμπτη μέρα σήμερα (06/06/18), για το Pride Week και συνεχίζουμε με μια παράσταση και ένα υπαίθριο πάρτι.

Kissing Nation της Χριστιάνας Λαμπρινίδη 

Οταν τα έθνη ερωτεύονται με πάθος τι κάνουν οι γυναίκες που επιθυμούν η μία την άλλη; Το ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙ αναφέρεται σε 3 γυναίκες, 2 πόλεις, στις άρρητες γλώσσες και τη λαγνεία ή αγάπη ή πάθος.

Σκηνοθεσία: Χριστιάνα Λαμπρινίδη, με την Ηλιάνα Παναγιωτούνη, την Αντιγόνη Πανταζή, τη Δέσποινα Σαραφείδου και την Εύα Αλεξανδρή.

Η Χριστιάνα Λαμπρινίδη είναι θεατρική συγγραφέας και σκηνοθέτης διεθνούς εμβέλειας. Σπούδασε στις ΗΠΑ κι έχει τιμηθεί πολλές φορές για την αφοσίωσή της και την αποτελεσματική συνεισφορά της στην κοινωνική αλλαγή. Μετά το “Lesbian Blues” ακολουθεί το “Kissing Nation”, το οποίο συνενώνει θέματα όπως η γλώσσα, η εθνότητα, το φύλο, η θρησκεία και οι πολλαπλές διασταυρώσεις τους.

A Theater For The Arts, Τουρναβίτου 7, Ψυρρή


Pittaki Street Party @Checkpoint

Για τέταρτη χρονιά τα Κέντρα Πρόληψης & Εξέτασης My Checkpoint υποδέχονται το Athens Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας με ένα μεγάλο street party την εβδομάδα του φετινού Athens Pride Week στο κέντρο της Αθήνας.

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου από τις 19:00 και μέχρι αργά το βράδυ, γιορτάζουμε τη διαφορετικότητα με τη μουσική από τους Djs V-Sag & Dj Panv – Radio Producer στην πιο “διαφορετική” γειτονιά της πόλης, τη γειτονιά του “Checkpoint”.

Διοργάνωση: My Checkpoint, Antivirus magazine & AHF Europe




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!