Πολλαπλές μαχαιριές σε gay ζευγάρι που κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου

29/05/2018
από

Ένας άγνωστος δράστης επιτέθηκε λεκτικά και στη συνέχεια με μαχαίρι, σε νεαρό gay ζευγάρι στο Κολοράντο, το Σάββατο 26 Μαΐου στο κέντρο τη πόλης, όταν οι δύο νεαροί, ηλικίας 19 και 23 ετών, επέστρεφαν στο σπίτι τους με τα πόδια “μιας κι είχε πολύ καλό καιρό” .

Το περιστατικό έγινε ως εξής: “Όταν προσπεράσαμε ένα στενάκι, κάποιος φώναξε “f@$%^ing f@^&(*s” κι αμέσως με μαχαίρωσε στο λαιμό” , περιγράφει ο 19χρονος Giovanni Huizar και συνεχίζει την περιγραφή: “Δεν είχα καταλάβει καν ότι είχα δεχτεί μαχαιριά – το αισθάνθηκα περισσότερο σαν χτύπημα, αλλά τελικά πρέπει να ήταν σουγιάς.

Έπειτα, ο μεγαλύτερος νεαρός έσπρωξε το αγόρι του στο πλάι για να τον προστατεύσει και τότε ο δράστης τον μαχαίρωσε στο χέρι. “Μετά αρχίσαμε να τρέχουμε και τότε ο δράστης τον μαχαίρωσε και στην πλάτη.

Το gay ζευγάρι έτρεξε για περίπου τρία στενά μακριά από τον άγνωστο άνδρα κι έπεσε στην άκρη του δρόμου αιμορραγώντας και κλαίγοντας. Ο Huizar θυμάται: “Φοβόμουν τόσο πολύ για το αγόρι μου, γιατί έτρεχε τόσο πολύ αίμα.

Ευτυχώς, δύο περαστικοί τους είδαν και κάλεσαν ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο ο 23χρονος Gabriel Enrique Roman χρειάστηκε 30 εσωτερικά ράμματα και 52 ράμματα στο χέρι.

Το ζευγάρι έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, αλλά δυστυχώς κανείς από τους δύο δε μπορούσε να αναγνωρίσει τον δράστη, πέρα από το ότι ήταν ένας λευκός άνδρας.

Ο Huizar ανέφερε: “Δε μπορώ να θυμηθώ την εμφάνιση του τύπου, γιατί ήταν σκοτάδι κι όλα έγιναν πολύ γρήγορα.

Ανέφερε ακόμη: “Δε θα αφήσουμε αυτό το γεγονός να μας καθορίσει. Αγαπιόμαστε και δε θέλουμε αυτό να συμβεί σε κανέναν. Είμαι ευγνώμων και μόνο που ζει το αγόρι μου. Είμαστε ανοιχτό βιβλίο. Δε μας νοιάζει τι λένε οι άλλοι, οπότε πάντα θα κρατά ο ένας το χέρι του άλλου. Είμαστε εδώ και είμαστε queer.

Ο Giovanni κι ο Gabriel κλείνουν έναν χρόνο σχέσης στις 30 του Μάη.




Δες και αυτό!