Οι μπαμπάδες δεν είχαν ιδέα, ότι ο Niall Horan από τους One Direction ήταν, επίσης, επιβάτης του αεροπλάνου κι ανέβασε στο Twitter φωτογραφία.

Δύο gay μπαμπάδες μοίρασαν ένα χαριτωμένο δωράκι με ένα σημείωμα στους επιβάτες του αεροπλάνου, στο οποίο επιβιβάστηκαν, μαζί με την μόλις 18 ημερών κόρη τους.

Οι νεαροί γονείς επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο για πρώτη φορά μαζί με το βρέφος, οπότε θέλησαν να ζητήσουν εκ των προτέρων την κατανόηση όλων για την ενδεχόμενη ενόχληση, που μπορεί να είχε το κλάμα ή η ανησυχία του μωρού.

Πριν απογειωθεί λοιπόν το αεροπλάνο, οι μπαμπάδες μοίρασαν από ένα δωράκι κι ένα σημείωμα με μια φωτογραφία της κόρης τους Marit.

Το σημείωμα έγραφε:

Γεια σου ξένε. Το όνομά μου είναι Marit. Σήμερα είμαι 18 ημερών. Πηγαίνω στο σπίτι μας στην Ευρώπη με τους μπαμπάδες μου. Αυτή είναι η πρώτη μου πτήση. Θα κάνω ό, τι είναι δυνατόν για να έχω την καλύτερη συμπεριφορά, ώστε να διασφαλίσω, ότι θα έχετε μια ήρεμη πτήση. Θα ήθελα να ζητήσω εκ των προτέρων συγγνώμη αν – για οποιονδήποτε λόγο – χάσω την άνεσή μου, την ψυχραιμία μου, με πονέσουν τα αυτιά μου, ή πονέσει η κοιλιά μου και γκρινιάξω. Νομίζω ότι οι μπαμπάδες μου είναι πολύ πιο νευρικοί από μένα, έτσι σας προσφέρουν αυτό το δωράκι. Να έχετε μια καλή πτήση!

Ο Niall Horan από τους One Direction ήταν, επίσης, στην πτήση και ανέβασε την φωτογραφία από το σημείωμα στο Twitter:

Έλαβα την πιο καλής ποιότητας goodie bag στο αεροπλάνο, μ’ αυτό το σημείωμα. Η Marit ήταν ήσυχη σαν ποντίκι για 10 ώρες. Καλή τύχη και στους δύο μπαμπάδες.