Η Netta πάει τη Eurovision στο Ισραήλ – Η εκρηκτική εμφάνιση και η συγκίνηση της Φουρέιρα

13/05/2018
από

Η Netta και το «Toy» κατάφεραν να κερδίσουν τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με 529 βαθμούς, με το Ισραήλ να μετράει πλέον τέσσερις νίκες.

Την πεντάδα των νικητών της 63ης Eurovision συμπληρώνουν: Κύπρος με 436 βαθμούς, Αυστρία με 342 βαθμούς, Γερμανία με 340 βαθμούς, Ιταλία με 308 βαθμούς.

Το Ισραήλ συμμετέχει στην Eurovision από το 1973 συμπληρώνοντας 40 εμφανίσεις, ενώ έχει κερδίσει τον διαγωνισμό άλλες τρεις φορές.

Η πεντάδα των νικητών της 63ης Eurovision έχει ως εξής:

  1. Ισραήλ με 529 βαθμούς
  2. Κύπρος με 436 βαθμούς
  3. Αυστρία με 342 βαθμούς
  4. Γερμανία με 340 βαθμούς
  5. Ιταλία με 308 βαθμούς

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα  στην σκηνή του Altice Arena στη Λισαβόνα, στον χθεσινό, μεγάλο τελικό της Eurovision ήταν εντυπωσιακή.

Η Ελένη Φουρέιρα, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα  Vrettos Vrettakos Couture, γεμάτη κρύσταλλα  Swarovski, η οποία λαμποκοπούσε, ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το Fuego ξεσηκώνοντας όσους βρέθηκαν στο στάδιο, στο μεγάλο τελικό της Eurovision.

Tα στοιχήματα κατέτασσαν την Ελένη Φουρέιρα στην πρώτη θέση την τελευταία εβδομάδα, ωστόσο, τα προγνωστικά δεν επιβεβαιώθηκαν…

Η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις μετά το αποτέλεσμα ήλωσε στις κάμερες: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι τόσο χαρούμενη! Είναι τρελό! Το να βγαίνεις δεύτερος στην Eurovision είναι σαν να έχεις νικήσει. Σε ευχαριστώ πολύ Ισπανία και όλους όσους με ψήφισαν! Είναι όνειρο! Είναι η καλύτερη θέση που είχε ποτέ η Κύπρος. Αισθάνομαι νικήτρια! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο φοβερά αισθάνομαι» και συνέχισε: «Είναι τεράστιο αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Είναι σπουδαίο. Λέω ευχαριστώ, αλλά δεν ξέρω αν φθάνει αυτό. Μόνο δάκρυα χαράς έχω».Όσον αφορά τη νίκη του Ισραήλ και τη νικήτρια Netta είπε: «Το άξιζε. Ο κόσμος ξέρει. Ήταν πρώτη για τρεις μήνες. Ξέρεις τι είναι να είσαι πρώτος και για δέκα μέρες κάποιος να σε περνάει; Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που καταφέραμε. Η Νέτα ήταν από την αρχή φαβορί».




Δες και αυτό!