Κέρδισε δώρα αξίας 200 ευρώ από τη Modus Vivendi

27/04/2018
modus vivendi

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό που διοργανώνει η εταιρία Modus Vivendi με το περιοδικό antivirus. Διεκδίκησε μία από τις δύο δώροεπιταγές συνολικής αξίας 200 ευρώ. Δύο τυχερά άτομα θα κερδίσουν δώρα της επιλογής τους από το ηλεκτρονικό κατάστημα ανδρικής μόδας Modus Vivendi (100 ευρώ για το καθένα). Τα δώρα θα σταλούν, χωρίς χρέωση μεταφορικών, στη διεύθυνση που θα επιλέξει το κάθε άτομο.

Στο e-shop της Modus Vivendi μπορείς να βρεις εσώρουχα, μαγιό, αθλητικά ρούχα, Jockstrap, αξεσουάρ και πολλές ιδιαίτερες επιλογές, για όλα τα γούστα και τις διαθέσεις. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από τις νέες σειρές ή τις κλασικές γραμμές και να απολαύσεις τη μοναδική ποιότητα τους. Όλα τους τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ελλάδα και έχουν αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο.

Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό της Modus Videndi, συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις παρακάτω.

https://avmag.gr/87505/otan-ta-esoroycha-ginontai-tropos-zois/

Όροι συμμετοχής: Ο διαγωνισμός της Modus Vivendi θα παραμείνει ανοιχτός έως και την Πέμπτη 31/05/18, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 01/06/18. Τα 2 τυχερά άτομα θα ενημερωθούν προσωπικά μέσω email και τα ονοματεπώνυμά τους θα αναρτηθούν στη σελίδα του διαγωνισμού. Η παραγγελία τους θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έως τις 30/06/18 και μπορεί να είναι ισόποσης αξίας του δώρου (100€ / ανά άτομο), μικρότερης ή μεγαλύτερης (καλύπτοντας την επιπλέον διαφορά). Τα δώρα ανεξαρτήτως ποσού θα αποσταλούν, χωρίς έξοδα αποστολής, στη διεύθυνση που επιθυμούν τα τυχερά άτομα. Οι δωροεπιταγές δε μπορούν να ανταλλαχτούν με χρηματικό ποσό.

https://avmag.gr/83957/ta-epta-andrika-jockstraps-pou-agapisame/




Δες και αυτό!