Οι γυναίκες που κάνουν σεξ με γυναίκες έχουν περισσότερους οργασμούς

23/03/2018
από

Σύμφωνα με τα στοιχεία μίας νέας έρευνας οι γυναίκες που κάνουν σεξ με γυναίκες έχουν περισσότερους οργασμούς.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Αρκάνσας των ΗΠΑ ανακάλυψαν ότι παρόλο που τα straight ζευγάρια κάνουν πιο συχνά σεξ, οι bi και οι λεσβίες γυναίκες έχουν περισσότερους οργασμούς και μάλιστα με διαφορά. Η έρευνα, που συγκέντρωσε 2.300 απαντήσεις, αποκάλυψε ότι οι γυναίκες έχουν 33% περισσότερες πιθανότητες να έχουν οργασμό, όταν κάνουν σεξ με γυναίκα.

Στην έρευνα με τίτλο: “Παρεμποδίζονται οι γυναικείοι οργασμοί από τις φαλλοκρατικές επιταγές;” αναφέρεται ακόμη ότι οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν πολλαπλούς οργασμούς, όταν κάνουν σεξ με γυναίκα.

Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα και βρίσκονταν σε ομόφυλη σχέση δήλωσαν ότι φτάνουν σε οργασμό, κατά μέσο όρο, 55 φορές το μήνα. Αυτό έρχεται σε συντριπτική αντίθεση με τις γυναίκες που διατηρούν μία ετερόφυλη σχέση, οι οποίες δήλωσαν ότι κατά μέσο όρο έχουν μόλις 7 οργασμούς το μήνα.

Η Dr Kristen Jozkowski είπε: “Το σεξ που περιλαμβάνει περισσότερη ποικιλία σεξουαλικής συμπεριφοράς προσφέρει και περισσότερους οργασμούς” , σύμφωνα με την The Sun. Το σεξ μεταξύ γυναικών είναι “συναρπαστικά ποικιλόμορφο” , εξηγεί. Αυτά τα αποτελέσματα ακολουθούν σχετική έρευνα που έτρεξε πέρσι, η οποία έδειξε ότι οι gay άνδρες κι οι λεσβίες απολαμβάνουν καλύτερο σεξ απ’ ότι οι straight.

Σύμφωνα με τέσσερις ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα των ΗΠΑ, τους David A. Frederick, H. Kate St. John, Justin R. Garcia κι Elisabeth A. Lloyd, σε σχετική έρευνα που έκαναν κατέληξαν στο ότι οι straight άνδρες είναι περισσότερο πιθανό να πουν ότι “πάντα φτάνω σε οργασμό, όταν έρχομαι σε σεξουαλική επαφή” σε ποσοστό 95% . Αντίθετα, οι straight γυναίκες φτάνουν σε οργασμό στο 65% των περιπτώσεων. Επίσης, οι gay άνδρες φτάνουν σε οργασμό σε ποσοστό 89%, ενώ οι λεσβίες σε ποσοστό 86%.

Η έρευνα επίσης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι “οι γυναίκες που έρχονται πιο συχνά σε οργασμό είναι περισσότερο πιθανό: να δέχονται στοματικό σεξ και να έχουν μία σχέση που να διαρκεί περισσότερο. Ακόμη, είναι περισσότερο ευχαριστημένες από την σχέση τους, ζητούν αυτό που θέλουν στο σεξ, ανταλλάσσουν μηνύματα και email σχετικά με το σεξ και φορούν σέξι εσώρουχα.




Δες και αυτό!