Η NeonFiona έχει περίπου 20.000 followers στο κανάλι της στο YouTube, όπου συζητά τα ζητήματα των LGBT+ ατόμων, για την κοινωνική δικαιοσύνη και την πολιτική, με ειλικρίνεια, βρέθηκε στο Σιάτλ για να επισκεφθεί κάποιους φίλους της, κι αποφάσισε χρησιμοποιήσει το Uber την Τετάρτη (28 Φεβρουαρίου).

«Πηγαίναμε για φαγητό και ο οδηγός μας από το Uber είχε τις πενήντα αποχρώσεις του απαίσιου» , δήλωσε στο GSN.

«Ξεκίνησε με πολύ συζήτηση (μάγκα μου, χαλάρωσε, όλοι μας ασχολούμαστε με τα κινητά μας). Τα πράγματα όμως έγιναν πολύ άσχημα όταν ο ραδιοφωνικός σταθμός που είχε επιλέξει σταμάτησε να παίζει μουσική … και άρχισε να μιλάει για τα τρανς άτομα και για τους αγώνες τους, με πολύ κακοποιητικό λόγο όπως «ένας άνδρας μπορεί να ζήσει τη ζωή του για πενήντα χρόνια ως άνδρας, και μετά έτσι ξαφνικά να γίνει γυναίκα;! Αυτό είναι τρελό!” .

Όλο αυτό έγινε πολύ χειρότερο, όταν οι εκφωνητές συζητούσαν για το αν “οι άνδρες μπορούν να προσποιούνται ότι είναι γυναίκες” .

«Ο οδηγός λοιπόν προσπαθούσε να μας κάνει να το συζητήσουμε λέγοντας: «Ουάου ναι, συμφωνώ, σωστά» . Οπότε εμείς απασχολούμαστε με τα κινητά μας και το μόνο που είπαμε ήταν “Αφήστε μας εδώ” .

Το χειρότερο όμως ήταν ότι ο οδηγός άρχισε να τους ακολουθεί, παρόλο που κατέβηκαν, όπου σύμφωνα με την NeonFiona, συνέχισε να τους χρεώνει για τη κούρσα.

Βεβαίαως, τον ανέφεραν αμέσως στο Uber.

«Ευτυχώς το Uber απάντησε πολύ γρήγορα στις καταγγελίες μας και μας επιστράφηκαν τα χρήματα της κουρσας στον λογαριασμό μας» , είπε η NeonFiona.