Για τη δολοφονία ενός γιατρού καταδικάστηκε gay πορνοστάρ

04/02/2018
από

Ο πρώην gay πορνοστάρ Jordan Joplin εμφανίστηκε στο δικαστήριο αυτή την εβδομάδα, κατηγορούμενος για τη δολοφονία ενός γιατρού.

Ο Joplin αρχικά κατηγορήθηκε για την κλοπή των περιουσιακών στοιχείων του Εric Garcia, αλλά αργότερα καταδικάστηκε και για τη δολοφονία του.

Ο Joplin φέρεται να έκλεψε αρκετά πολύτιμα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων ακριβών ρολογιών, χρυσών κοσμημάτων και μιας συλλογής νομισμάτων αξίας περίπου 500.000 δολαρίων.

Το δικαστήριο στην Αλάσκα δέχθηκε τις κατηγορίες εναντίον του Joplin, σχετικά με τη δολοφονία της 16ης Μαρτίου, του περασμένου χρόνου.

Ο Joplin αρνήθηκε όλες τι κατηγορίες.

Ο Joplin ήταν γνωστός ως Zack στον Sean Cody, στο Logan Cruise, στο Men.com και στο Bromo. Οι εμφανίσεις του σε gay πορνό ταινίες σταμάτησαν το 2016.

Ο Joplin ισχυρίζεται ότι ο Garcia ήταν φίλος του. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, επισκέφθηκε τον Garcia στην Αλάσκα στις 16 Μαρτίου και έμεινε μια νύχτα μαζί του, πριν πάει στην Ουάσινγκτον.

Σχεδίαζαν να συναντηθούν πάλι μια εβδομάδα μετά σε ένα ιατρικό συνέδριο στο Λας Βέγκας, αλλά ο γιατρός δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Στη συνέχεια, ο Joplin τηλεφώνησε στην αστυνομία του Ketchikan για να πει ότι δεν είχε νέα από τον Garcia, όπως περίμενε. Η αστυνομία χτύπησε την πόρτα του σπιτιού του, αλλά δεν μπήκε, καθώς ήξερε ότι μπορεί να ταξιδεύει για δουλειά εκείνη τη στιγμή.

Ο Joplin τηλεφώνησε και πάλι στην αστυνομία μια εβδομάδα αργότερα και είπε ότι σχεδιάζει να επισκεφθεί τον Γκαρσία στις 27 Μαρτίου και ότι θα μπορούσε να τους ανοίξει με το κλειδί του.

Όταν έφτασε η αστυνομία, βρήκαν το σώμα του Garcia.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν νεκρός για περίπου 10 ημέρες.




Δες και αυτό!