Είναι το “Κ” το νέο γράμμα που θα προστεθεί στο LGBTI+ ακρωνύμιο;

03/02/2018
από

Αρκετές φαίνεται πως είναι οι φωνές στην Μ. Βρετανία που ζητούν να προστεθεί το γράμμα “Κ” στο LGBTI+ ακρωνύμιο, για να αναγνωριστεί επίσημα η kinky ταυτότητα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Gay UK, ολόκληρο το ακρωνύμιο είναι τώρα κάπως έτσι: LGBTQQICAAAPF2+ (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Queer, Questioning, Intersex, Asexual, Agender, Ally, Pansexual, Polysexual, Friends & Family, Two Spirit).

Αρκετοί βέβαια είναι και οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που σχολιάζουν την όλο και αυξανόμενη προσθήκη γραμμάτων, υποστηρίζοντας οτι προκαλούν σύγχυση.

Σε σχέση με την προσθήκη του “Kink” αντιδρούν, λέγοντας πως δεν πρόκειται για κάποια ταυτότητα που σχετίζεται με τη σεξουαλικότητα ή την ταυτότητα φύλου.

“Θα υπάρχει ένα Κ τώρα στο LGBT+ ακρώνυμο. Αλλήθεια; Είναι ο φετιχισμός κάτι που εκλαμβάνεται ως σεξουαλικός προσανατολισμός;”, σχολίασε ένας χρήστης στο twitter, με κάποιον άλλον να του απαντά: “Απλά όχι. Δεν είναι σεξουαλικός προσανατολισμός. Τα άτομα αυτά δεν αντιμετωπίζουν συστηματική διάκριση”.




Δες και αυτό!