HER: Το απόλυτα χορευτικό – female project έρχεται στο STEAM

15/01/2018
από

All female line up! Στις 19/01 υποδεχόμαστε στο STEAM το απόλυτα χορευτικό – female project HER με τις VONDA7, Ms Lefki, Cleopatra Fyntanidou και DJ Fo.

dancewith #HER

 

Το HER είναι ένα νέο πρότζεκτ, που σκοπό έχει να αντιστρέψει τη δυναμική και την εικόνα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πίσω από τα decks και στα διάφορα parties, με ένα all female line up για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

To concept κι η ιδέα ανήκουν στην DJ Fo (aka Φώφη Τσεσμελή), μια από τις πιο αγαπημένες και δραστήριες DJs στο χώρο της dance μουσικής, με πολλά χρόνια πορείας πίσω από τα decks, αλλά και σε ραδιόφωνα, τηλεόραση και έντυπα.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε συνεχώς να αλλάζουν τα πράγματα στο χώρο του DJing και τις γυναίκες εκπροσώπους του πιο παρούσες από ποτέ. Σχεδόν καθημερινά μαθαίνουμε για ένα νέο ταλέντο που βρίσκει επάξια τη θέση του στο χώρο. Παρ’ όλα αυτά, ο δρόμος φαντάζει σχετικά μακρύς σε σχέση με την εξίσωση, αφού στην καλύτερη περίπτωση το ποσοστό των γυναικών σε ένα line up αγγίζει το 10%.

Το HER ήρθε για να αναδείξει όλα αυτά τα ταλέντα, να φιλοξενήσει νέες και πολλά υποσχόμενες καλλιτέχνιδες, αλλά και καταξιωμένες εμβληματικές φιγούρες από το χώρο του DJing και της χορευτικής μουσικής. Η κεντρική ιδέα είναι η ποιότητα στη μουσική που υπερσκελίζει τα είδη.

Σε κάθε πάρτυ θα φιλοξενείται μία guest από το εξωτερικό, πλαισιωμένη από αγαπημένες Ελληνίδες DJs.


Πρώτη καλεσμένη στις 19 Ιανουαρίου στο Steam Athens η καταπληκτική και ιδιαίτερη VONDA7!

Μαζί της οι «δικές μας» Ms Lefki, Cleopatra Fyntanidou και DJ Fo.

Ετοιμαστείτε για τη μοναδική…

VONDA7

Ξεκίνησε να εκδηλώνει την αγάπη της στην ηλεκτρονική μουσική κάνοντας συνεντεύξεις σε DJs και παραγωγούς, αλλά και γυρίζοντας βίντεο από διάφορα πάρτι στην πατρίδα της την Πολωνία. Η αναζήτησή της την οδηγεί στην καταξιωμένη σχολή SAE στο Άμστερνταμ, όπου εντρυφεί βαθιά στη house και την techno. To 2013 ανακηρύσσεται νικήτρια παγκόσμιου διαγωνισμού για DJs/παραγωγούς, που γίνεται στα Burn & W Hotels.

Έχοντας ως βάση της το Βερολίνο, πλέον, η VONDA7 έχει ξεκινήσει το δικό της συναρπαστικό ταξίδι να κατακτήσει τον κόσμο μέσω των ήχων της. Το ελιτίστικο περιοδικό “Clash” γράφει γι’ αυτή πως «είναι αναπόσπαστο μέρος του νέου κύματος της ηλεκτρονικής μουσικής παραγωγής». Το DJ Mag ότι «η γοητευτική, ταξιδιάρικη εκδοχή της, της techno έχει τις ρίζες της βαθιά στον ήχο του Detroit», φιλτράροντας τη με την πιο σύγχρονη εκδοχή.

Η VONDA7 έχει κυκλοφορήσει δουλειές της στις Suara, Kraftek, Carioca Recordings, Einmusika, My Favourite Freaks, Second State, Last Night On Earth, Disorder, Kneaded Pains, κ.ά. Έχει εμφανιστεί στα Watergate Club (Βερολίνο), Suicide Circus (Βερολίνο), Pacha (Ίμπιζα), BAALSAAL (Αμβούργο), Q-Factory (Άμστερνταμ), MOVE (Φρανκφούρτη), Chalet Club (Βερολίνο) και έχει περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο.

Εξωγήινοι, γήινοι, πραγματικοί, φανταστικοί, θρησκευόμενοι, ή άθεοι, ένα είναι το μόνο σίγουρο, το dancefloor είναι η «εκκλησία» της και οι παραγωγές της οι «προσευχές» σας!


OUR GIRLS…

MS LEFKI

Η Ms Lefki είναι μία από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες DJs με τεράστια πορεία στο χώρο. Resident του θρυλικού +Soda, η Lefki έχει εξαπλώσει τη φήμη της εντός και εκτός χώρας με δυνατά guestings και residencies. Έχει εμφανιστεί σε κάποια από τα πιο αγαπημένα και επιτυχημένα clubs, όπως τα Cavo Paradiso, Dybbuk, Scarpa Mykonos, Kalua Mykonos,Mikro, Bolivar, RockNRolla, κ.ά. Αυτή την εποχή ασχολείται εκτενώς με την παραγωγή ετοιμάζοντας δουλειές που εκφράζουν όλη την εμπειρία που έχει αποκομίσει από το μουσικό της «ταξίδι».


DJ FO


Η DJ Fo υπηρετεί ενεργά την ηλεκτρονική/χορευτική μουσική σκηνή μέσα από τηλεόραση, ραδιόφωνο, περιοδικά, αλλά και πίσω από τα decks για πάνω από 20 χρόνια. Έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα clubs της χώρας και είναι κάτοχος του μακροβιότερου residency σε club στην Αθήνα. To 2014, 2016 και 2017 ψηφίστηκε ως η καλύτερη DJ της χρονιάς στην ετήσια ανασκόπηση της Athens Voice. Διατηρεί επιτυχημένη στήλη με συνεντεύξεις, αλλά και άρθρα για το clubbing στο LiFo.gr.CLEOPATRA FYNTANIDOU

Με μεγάλη πορεία στα ερτζιανά, αλλά και πίσω από τα decks, η Κλεοπάτρα είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο αγαπημένες DJs του ελληνικού κοινού. Η αγάπη της για τους ήχους την έφερε ως μουσική επιμελήτρια, αλλά και παραγωγό σε πασίγνωστες συχνότητες και από το 2001 διατηρεί μια από τις πιο επιτυχημένες ζώνες στο ελληνικό ραδιόφωνο, από Δευτέρα ως Παρασκευή 23:00 – 01:00 στη συχνότητα του Best 92,6 παρουσιάζοντας και υπηρετώντας την ηλεκτρονική/χορευτική μουσική.

Find us:
Ευρυμέδοντος 3
Athens, Greece

Follow us:
https://www.facebook.com/SteamAthens/
https://www.residentadvisor.net/club.aspx?id=108925

Past and Upcoming Events:
https://goo.gl/wo9mui
Δες και αυτό!