Παγκόσμιος πρωταθλητής στην κολύμβηση κάνει coming out ως gay

28/11/2017
από

Ο 6 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και αθλητικός σχολιαστής του BBC Μαρκ Φόστερ έκανε coming out ως gay και θα ήθελε να το είχε κάνει νωρίτερα.

Ο Βρετανός Ολυμπιονίκης κολυμβητής Μαρκ Φόστερ έκανε coming out ως gay στα 47 του και αποκάλυψε ότι συνειδητοποίησε πως «το να λέω μισές αλήθειες και να μην είμαι ο αληθινός εαυτός μου με πληγώνει» .

Δήλωσε στην Guardian, ότι είχε κουραστεί να λέει «μισές αλήθειες στο κοινό» παρά την πλήρη υποστήριξη των φίλων και της οικογένειας: «Το να λέω μισές αλήθειες …μόνο με έβλαψε» .

Το να λέω μισές αλήθειες και να μην είμαι ο αληθινός εαυτός μου με πληγώνει» , πρόσθεσε ακόμη. «Είμαι 47 ετών, ένας μεσήλικας άνδρας και δεν είμαι πλέον ανταγωνιστικός. Και δεν είμαι ο πρώτος gay αθλητής που κάνει coming out. Ο Γκάρεθ Τόμας κι ο Τομ Ντέιλι άνοιξαν τον δρόμο.

Ο Φόστερ αναφέρει ακόμη ότι πιστεύει πως θα είχε επιτύχει περισσότερα αν είχε κάνει coming out νωρίτερα:

«Έχω χάσει αγώνες και παγκόσμια ρεκόρ κατά λίγα δευτερόλεπτα. Δεν λέω ότι θα είχα κερδίσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά αν δεν επεξεργαζόμουν υποσυνείδητα όλα αυτά τα πράγματα, θα είχα επιτύχει περισσότερα.” 

Ο Φόστερ βρίσκεται σε σχέση, αλλά δεν αποκάλυψε το όνομά του.




Δες και αυτό!