O Colton Haynes παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς του (βίντεο)

29/10/2017
από

Τον εκλεκτό της καρδιάς, Jeff Leatham, παντρεύτηκε την περασμένη Παρασκευή ο Colton Haynes, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Palm Springs Hotel. H φαντασμαγορική τελετή διοργανώθηκε από την καλή φίλη του Leatham, Kris Jenner.

Οι διάσημοι καλεσμένοι ήταν πολλοί. Ανάμεσα σ΄αυτούς και η Sofia Vergara με τον Jesse Tyler Ferguson, η Lisa Rinna, η Leslie Grossman, η Billie Lourd και ο Cheyenne Jackson. Στην τελετή παρευρέθη και η Chelsea Clinton, κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Bill Clinton.

O Jeff Leatham, μιλώντας στο περιοδικό Peοple, δήλωσε: “Αν μπορείς να φανταστείς ένα βίντεο στο οποίο η Cher συναντά τους Guns ‘N Roses, θα καταλάβεις το θέμα του γάμου μας. Αλλά περισσότερο από τα λουλούδια και τη διακόσμηση, έχει να κάνει με το να είσαι με όλους όσους αγαπάς στο ίδιο δωμάτιο. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού: “Υπήρχε ένα άσπρο και μαύρο dress code και οι καλεσμένοι πέρασαν υπέροχα σ΄ένα κοκτέιλ πάρτι μετά την τελετή”. 

Ο Haynes ανέβασε στο instagram μια υπέροχη φωτογραφία τους, μποστά από μια τεράστια σύνθεση λουλουδιών.

“Το προηγούμενο βράδυ παντρεύτηκα το άνδρα των ονείρων μου. Ακόμη κλαίω με δάκρυα χαράς. Jeff Leatham… σ΄αγαπώ και είμαι ενθουσιασμένος που θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου…”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης …

https://avmag.gr/72731/o-2/

Ο Haynes έκανε coming out στις αρχές του 2016 και λίγο αργότερα ανακοίνωσε τη σχέση του με τον συντροφό του.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!