“Αγαπάτε αλλήλους ή πεθάνετε”: Το πιο προκλητικό ημερολόγιο που φτιάχτηκε ποτέ επιστρέφει

13/10/2017
από

“Σου ζητάμε να πάρεις το όπλο της αγάπης και να αρχίσεις να πυροβολείς”. Με αυτό το μήνυμα επιστρέφει το «Orthodox Calendar», ναι εκείνο το ημερολόγιο με τις σκοτεινές και σέξι – στα όρια του πορνό – ορθόδοξες απεικονίσεις. Επειδή, όμως, τα πράγματα στον πλανήτη έχουν φτάσει σε οριακό σημείο, αυτή η 5η έκδοση σε καλεί να αναλάβεις δράση.

“Ο κόσμος έχει πάρει φωτιά. Βλέπουμε τρομακτικά πράγματα κάθε μέρα. Ο τρόμος έχει γίνει η νέα νόρμα. Οι άνθρωποι μισούν ο ένας τον άλλο. Αρκετά. Πήραμε την απόφαση να κάνουμε κάτι. Ενώ οι άνθρωποι πληγώνονται σ΄όλο τον κόσμο, εμείς όλοι έχουμε πέσει σε μια λανθασμένη αίσθηση βολέματος.

Από τον Donald Trump στον Kim Jong-un, μια νέα εποχή τυραννίας αναδύεται και στις 4 γωνιές της γης. ‘Αγαπάτε αλλήλους’, είχε ζητήσει ο Χριστός. Η αγάπη είναι ομορφιά, Η αγάπη είναι αλήθεια. Αφήστε τη σεξουαλικότητα, το χρώμα το δέρματος, τα πιστεύω και τις παραδόσεις ώστε να μην αποτελούν εμπόδιο στο πρόσωπο της παντοδύναμης αγάπης.

Έχετε το δικαίωμα να είστε ελεύθεροι, να είστε ο εαυτός σας και να σας αντιμετωπίζουν ισότιμα ενώπιον του νόμου. Είμαστε ακόμη μακριά από το τέλος αυτού του αγώνα. Βασικά, είμαστε στην αρχή. Και αυτό είναι ένα κάλεσμα για να πάρουμε τα όπλα…”

Τα τελευταία χρόνια, οι φωτογραφίες του «Orthodox Calendar», έχουν προκαλέσει, διασκεδάσει, ερεθίσει αλλά και εκνευρίσει πολλούς από εσάς. Αυτή όμως η εορταστική έκδοση κυκλοφορεί με ένα άλμπουμ με μια ειδική επιλογή από τις καλύτερες φωτογραφίες, καθώς και με μια ξεχωριστή διαγαλαξιακή φωτογράφιση από τη Sherry Vine, με στόχο να σας συναρπάσει.

“Σου ζητάμε να αρπάξεις το όπλο της αγάπης και να πυροβολήσεις. Να πυροβολήσεις για να κάνεις την αλλαγή. Όλοι χρειαζόμαστε να πάρουμε θέση απέναντι στο κακό αυτού του κόσμου, τη βία και το μίσος. Και θα νικήσουμε…”

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να προμηθευτείτε το ΟC2018, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.


Οι φωτογραφίες (πλην της τελευταίας) είναι μια επιλογή από παλιότερες εκδόσεις.




Δες και αυτό!