Πρωταγωνιστής του “Orphan Black” κάνει coming out ως gay

15/06/2017
από

Ο ηθοποιός Jordan Gavaris, πρωταγωνιστής της sci-fi σειράς Orphan Black έκανε coming out δημόσια για πρώτη φορά. Στη σειρά ενσαρκώνει τον Felix Dawkins, έναν gay άνδρα, τον αδελφό της Sarah Manning μιας από τις κεντρικές χαρακτήρες.

Σε συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό από τον E. Alex Jung απάντησε απλά: “Oh, I’m gay” (Α, είμαι gay).

Γιατί περίμενε μέχρι σήμερα για να το πει; Διότι πολύ απλά κανείς δεν έτυχε να τον ρωτήσει ευθέως στο παρελθόν:

Κανείς δεν με ρώτησε ποτέ. Δεν μου τέθηκε η ερώτηση ποτέ. Όπως και για όλη τη διάρκεια της σειράς. Υποθέτω, ότι τώρα είμαι σε θέση να κάνω coming out δημοσίως.

Όταν ξεκίνησε η σειρά πίστευα ότι δεν έχει σημασία. Και το πιστεύω ακόμη. Ελπίζω, ότι μια μέρα ο κόσμος θα φτάσει σ’ ένα σημείο, όπου δεν θα χρειάζεται να πολιτικοποιεί κάποιος τη σεξουαλικότητά του, όπως κάποιος που δεν χρειάζεται να πολιτικοποιήσει τη φυλή του – ότι θα μπορούμε απλώς να ζούμε και ότι θα μπορούμε να υπάρχουμε σ’ αυτόν τον Zeitgeist, λέγοντας ιστορίες ο ένας για τον άλλον.

Και ότι κανείς δεν θα φοβάται, ίσως, να κάνει coming out. Αλλά επίσης, ότι κανείς δεν θα αντιδρά υπερβολικά όταν μαθαίνει ότι κάποιος είναι gay ή όχι. Αυτός θα ήταν ένας εκπληκτικός κόσμος, όπου οι άνθρωποι δεν θα αισθάνονται την ανάγκη να προστατευθούν κι οι άλλοι άνθρωποι δεν θα αισθάνονται την ανάγκη να ξεκινήσουν μια έρευνα.

Συγχαρητήρια, Jordan!

Αυτή τη στιγμή τρέχει η 5η και τελευταία σεζόν του Orphan Black.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!