Studio γκέι πορνογραφίας χρησιμοποιεί ένα didgeridoo ως αντικείμενο διείσδυσης

21/05/2017
από

Γκέι στούντιο πορνογραφίας κατηγορήθηκε για ασέβεια μετά τη χρήση ενός didgeridoo ως αντικείμενο διείσδυσης σε μια νέα σκηνή.

Με τίτλο «Didgeridoo Me» , η σκηνή στο Men.com δείχνει δύο συγκάτοικους. Ο ένας έχει μόλις επιστρέψει από την Αυστραλία κι έχει φέρει μαζί του ένα παραδοσιακό μουσικό όργανο, το didgeridoo. Κάποια στιγμή αποφασίζει να παίξει κι ο ήχος του ξυπνάει τον συγκάτοικό του.

Όμως, παρά τις προειδοποιήσεις του συγκάτοικού του, ο “καλλιτέχνης” συνέχισε να παίζει μουσική…
 Ενοχλημένος που ξύπνησε απότομα, ο συγκάτοικος σπάει το didgeridoo και απευθυνόμενος στον “καλλιτέχνη” του λέει ότι θα του το βάλει εκεί που ξέρει, κυριολεκτικά, και στη συνέχεια… κρατάει τον λόγο του…

Η πορνογραφική εταιρεία, σήμερα κατηγορείται για αισχρό ρατσισμό προς την αυστραλιανή κοινότητα των Αβοριγίνων, αλλά κι επειδή χαρακτηρίζεται ως πολιτιστικά προσβλητική.

«Πω πω, το πορνό κατάφερε να περάσει μια γραμμή – απίστευτα λεπτή για τις κοινότητες των Αυστραλών Αβορίγινων», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter: «Έτσι κανείς δεν πρόκειται να αναφέρει το γεγονός, ότι αυτό είναι απίστευτα ρατσιστικό και πολιτιστικά προσβλητικό; Μη γελάτε, θυμηθείτε.

Το didgeridoo αναγνωρίζεται ως ένα από τα παλαιότερα μουσικά όργανα στον κόσμο και είναι το σύμβολο της αυτόχθονης αυστραλιανής κουλτούρας.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!