Το Comic Book “Love is Love” συγκέντρωσε 165.000$ για τα θύματα του Pulse

27/04/2017
από

Μέσα σε 144 σελίδες παρουσιάζονται αγαπημένοι υπερήρωες, όπως ο Superman, η Harley Quinn, ο Green Lantern κι η Batgirl, αλλά κι οι αληθινές ιστορίες των 49 θυμάτων που σκοτώθηκαν εκείνη τη νύχτα.

Η ανθολογία comic με τίτλο “Love is Love” κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2016 σε συνεργασία της DC Comics και των εκδόσεων IDW αφιερωμένη στην LGBTQ αγάπη και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό των 165.000 δολαρίων.

Το υπέροχο είναι ότι το 100% των εσόδων (μετά την πληρωμή των καλλιτεχνών) θα διατεθεί στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού χτυπήματος στο Pulse στο Orlando, στους συντρόφους τους, αλλά και σε όσους επέζησαν.


Ένας illustrator, ο Jim Lee ανέβασε στο instagram μία πολύ δυνατή εικόνα από την ανθολογία, όπου ο Harry Potter, η Hermione Granger, ο Ron Weasley κι ο Albus Dumbledore υψώνουν τα ραβδιά τους προς τιμήν των πεσόντων.

Οι εκδόσεις IDW κυκλοφορούν την 5η έκδοση του comic book και γράφουν στο σημείωμά τους: “Γίνετε μέρος ενός ιστορικού γεγονότος για τα κόμικς! Δεν έχει σημασία ποια/ποιον/ποιο αγαπάτε. Το μόνο που έχει σημασία έχει ότι αγαπάτε.




Δες και αυτό!