Παππούς ζητά βοήθεια για να βγάλει τον 15χρονο gay εγγονό του απ΄τη ντουλάπα

10/04/2017
από

Θα του δίναμε κάλλιστα το βραβείο “ο καλύτερος παππούς της χρονιάς”. Ο λόγος για έναν 60χρονο άνδρα που μεγαλώνει τον 15χρονο εγγονό του και ζήτησε βοήθεια από το Reddit, σχετικά με το πως μπορεί να του μιλήσει, μιας κι έμαθε ότι είναι gay.

Ο 60χρονος ανέλαβε τον εγγονό του, μετά τον θάνατο του γιου του. Αν κι αποδέχεται τον σεξουαλικό προσανατολισμό του παιδιού, φοβάται να τον προσεγγίσει.

Δείτε τα μηνύματα που έστειλε:

1ο Μήνυμα

Έχω την πλήρη κηδεμονία του εγγονού μου (15), επειδή η μητέρα του είναι αλκοολική κι ο γιος μου έχει πεθάνει. Πρόσφατα ανακάλυψα, κατά λάθος, κάποιες συζητήσεις του εγγονού μου με έναν φίλο του, στον υπολογιστή που μοιραζόμαστε. Απ΄αυτές προκύπτει ότι είναι gay και βρίσκεται σε σχέση. Πώς μπορώ να του δείξω ότι τον υποστηρίζω και να του πω πως γνωρίζω ότι είναι gay;


2ο Μήνυμα

Μόλις τον πήρα απ΄το σχολείο. Στο αμάξι τον ρώτησα αν βγαίνει με κανένα χαριτωμένο παιδί. Μου απάντησε “ναι” και μετά έβαλε τ΄ακουστικά στ΄αυτί. Είναι στο δωμάτιό του τώρα. Θα πάω να του μιλήσω. Θα σας κρατώ ενήμερους. Ευχαριστώ!


3ο Μήνυμα

Μπήκα στο δωμάτιό του και τον είδα να γράφει στον υπολογιστή. Τον ρώτησα, “γεια, τι κάνεις τώρα;”. Μου απάντησε “τίποτα”. Τότε του είπα: “Αν θέλεις να μου πεις γι’ αυτό τ΄αγόρι ή το κορίτσι που ανέφερες προηγουμένως, είμαι εδώ για εσένα”.


4ο Μήνυμα 

Λοιπόν, στο προηγούμενο μήνυμα σας έγραψα ότι του είπα να μου μιλήσει για το χαριτωμένο παιδί, με το οποίο βγαίνει (είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι). Πριν από καμιά ώρα κατέβηκε τη σκάλα κλαίγοντας κι ήρθε στην αγκαλιά μου και μου είπε: “Ζητώ συγγνώμη που δεν στο είπα”. Τότε, εγώ του απάντησα πως δεν καταλαβαίνω γιατί πράγμα μιλάει. Μου είπε ότι είναι gay. Τότε εγώ ήταν που του είπα: “Σ΄αγαπώ ανεξάρτητα από τ΄οτιδήποτε. Και ποιο είναι πια αυτό το χαριτωμένο αγόρι;”. Άρχισα να γελά και μου μίλησε για τον φίλο του. Μου έδειξε λίγες φωτογραφίες που είχαν τραβήξει. Είναι πραγματικά πολύ χαριτωμένοι μαζί. Αυτή η εμπειρία μας έφερε ήδη πιο κοντά. Θέλω να σας ευχαριστήσω γι’ αυτό. Πήγε στο σχολείο σήμερα σαν να ήταν άλλος άνθρωπος. Δεν τον έχω δει ποτέ τόσο χαρούμενο.


5ο Μήνυμα

Συγνώμη που σας ενοχλώ πάλι, αλλά υπάρχει κάτι που μπορώ να πάρω ως δώρο στον εγγονό για το coming out του; Να του το δώσω όταν γυρίσει απ΄το σχολείο. Κάθε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη.


6ο Μήνυμα 

Του πήρα μια δωροκάρτα από το Fandango. Μόλις τον άφησα στο σινεμά, όπου θα βγει ραντεβού με τον φίλο του. Σας ευχαριστώ!

 




Δες και αυτό!