Ηθοποιός του “Walking Dead” κάνει coming out

02/04/2017

Coming ουt ως gay έκανε ο ηθοποιός του Walking Dead, Daniel Newman.

Ο Newman, ο οποίος έχει παίξει τόσο στο Vampire Diaries όσο και στο Sex and the City, μοιράστηκε με τους θαυμαστές του ένα συγκινητικό βίντεο, μετά την απόφασή του να είναι ανοιχτός με τη σεξουαλικότητά του. Αφορμή, μάλιστα, στάθηκε το σχόλιο ενός lgbt ατόμου.

O ίδιος βοηθά εθελοντικά σ΄ένα κέντρο για νεαρά queer άτομα χωρίς σπίτι κι εκεί ερωτήθηκε από κάποιον γιατί δε μιλούσε δημόσια, μιας κι έτσι θα μπορούσε να αγγίξει τόσους πολλούς ανθρώπους.

“Με χτύπησε σα γροθιά στο στομάχι. Συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι αυτή την ημέρα, αυτή την εποχή να είσαι ορατός, να αφήνεις τους ανθρώπους να γνωρίζουν το ποιος είσαι”.

Στη συνέχεια, πόσταρε στο twitter: Είμαι #OUTandPROUD #LGBT. Σας αγαπώ. Να είστε περήφανοι με τον εαυτό σας. Χρειαζόμαστε τον καθέναν ακριβώς όπως είναι”.

Ο Newman παραδέχηκε, επίσης, ότι έμεινε στη ντουλάπα για την καριέρα του.

“Είμαι ένας ηθοποιός. Ολόκληρος ο κόσμος, η βιομηχανία, είναι κάπως ‘Αυτή είναι η μεγάλη σου ευκαιρία, είσαι στο Walking Dead, δεν μπορείς να κάνεις coming out, δεν μπορείς να είσαι στον τύπο, γιατί θα χάσεις όλα για όσα δούλεψες- δεν υπάρχουν gay ή bi ηγετικοί ρόλοι, ούτε ήρωες δράσης, η καριέρα σου θα τελειώσει.’

Δεν με νοιάζει όμως. Γιατί ξέρω τι είναι σωστό. Οτιδήποτε κι αν συμβεί στην καριέρα μου, να ξέρετε ότι είμαι στο πλευρό σας.”

Ολοκληρώνοντας το μήνυμά του, ο Newman ενθάρρυνε τα LGBT+ άτομα να κάνουν coming out και να είναι περήφανα με τη σεξουαλική ή την ταυτότητα φύλου τους.




Δες και αυτό!