Gay άνδρας δολοφονείται από εξτρεμιστές του ISIS

29/03/2017
από

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν αποκρουστικές εικόνες από το εγκληματικό ομοφοβικό τελετουργικό δολοφονίας των εξτρεμιστών στη Μοσούλη του Ιράκ.

Οι φωτογραφίες εμφανίζουν εξτρεμιστές να πετούν έναν άνθρωπο από μια ταράτσα επειδή είναι gay, ενώ εντοπίζεται κοντά στο σώμα του άνδρα ένας σωρός μια βαριές πέτρες.

Η προπαγάνδα του ISIS υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος αυτός οδηγήθηκε στην κορυφή του κτιρίου στη Μοσούλη στο Ιράκ για να τιμωρηθεί για την ομοφυλοφιλία του.


Οι φωτογραφίες δείχνουν να τον έχουν ρίξει στο έδαφος κι ενώ το σώμα του κείτεται ήδη καταρρακωμένο στο χώμα, ξεκινά ο λιθοβολισμός του.

Πλήθος κόσμου παρακολουθεί το συμβάν, μεταξύ των οποίων και πέντε μικρά αγόρια που διακρίνονται μπροστά από τον όχλο.

Αφού ολοκλήρωσαν το εγκληματικό τους τελετουργικό, οι άνδρες του ISIS, μετέφεραν τα πτώματα και τα πέταξαν σε μια τρύπα στα δυτικά της Μοσούλη.

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο διαδίκτυο από την ομάδα Terror Monitor κι αναφέρθηκαν από το Iraqi News.

Από τότε που ο ISIS έχει πάρει την εξουσία στο Ιράκ και σε κάποια τμήματα της Συρίας, οι ερευνητές εκτιμούν ότι πολλοί άνδρες έχουν αναγκαστεί με τη βία να ενταχθούν στην ομάδα και να πολεμήσουν, διαφορετικά έρχονται αντιμέτωποι με την ποινή του θανάτου και την εκτέλεσή τους.

Εκατοντάδες LGBTI άτομα έχουν σκοτωθεί από τους εξτρεμιστές. Άλλωστε, οι gay άνθρωποι, σύμφωνα με τον ISIS, είναι τα «χειρότερα από όλα τα πλάσματα» .




Δες και αυτό!