Ημερίδα κατά των “έμφυλων ταυτοτήτων” υπό την αιγίδα του δήμου Κορινθίων;

15/03/2017

Θέση κατά της εισαγωγής των “έμφυλων ταυτοτήτων” στα Γυμνάσια παίρνει ο δήμος Κορινθίων, αφού -όπως φαίνεται -θέτει υπό την αιγίδα του ημερίδα με θέμα: “Από την αποδόμηση του βιολογικού φύλου των εφήβων, στη χειραγώγηση μιας άβουλης κοινωνίας;”.

Σύμφωνα με τη σχετική πρόσκληση, η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου και συνδιοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων (παράστημα Ν. Κορινθίας) και τους συλλόγους: Γονέων & Κηδεμόνων 1ου, 2ου, 4ου Γυμν. Κορίνου, Γυμν. Χιλιομοδίου και Πολυτέκνων & Τριτέκνων Ν. Κορινθίας.

Η πρόσκληση

Την πρόσκληση μάλιστα, κάτω από το όνομα των ομιλητών, κοσμεί και το όνομα του Δημάρχου, κ. Αλέξανδρου Πνευματικού.

Προσπαθώντας να επιβεβαιώσουμε αν όντως η ημερίδα γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου, επικοινωνήσαμε με το γραφείο του Δημάρχου, χωρίς όμως να καταλήξουμε κάπου, μιας κι όλοι δήλωναν αναρμόδιοι να απαντήσουν. Το ίδιο συνέβη κι όταν ήρθαμε σε επαφή με το Δημοτικό Θέατρο.

Κάτι τέτοιο δε συνέβη όμως με την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων (παράστημα Ν. Κορινθίας), η οποία μας επιβεβαίωσε τόσο τη διεξαγωγή της ημερίδας όσο και την χορήγηση της αιγίδας.

Να σημειώσουμε ότι ο Πρόεδρος και η Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων Ν. Κορινθίας παρευρέθηκαν στις 1/3/2017 στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου, στο μέγαρο του Δημαρχείου Κορίνθου, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης με θέμα την Εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας με τίτλο “Σώμα και Ταυτότητα”. Σύμφωνα, μάλιστα, με το δελτίο τύπου ου Π.Ε.Θ.: “Ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και οι λοιποί εισηγητές, ανέλυσαν με γνώση και ήθος το θέμα της εισαγωγής των έμφυλων ταυτοτήτων στα Γυμνάσια και εναντιώθηκαν πλειοψηφικά στη διεξαγωγή της…”

Για τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων αναφέρθηκε ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Σταυρέλης, εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου Κορινθίων.



Δες και αυτό!