Kristen Stewart: “Δεν είσαι σε σύγχυση αν είσαι bi. Για μένα, ισχύει ακριβώς το αντίθετο.”

15/03/2017
από

Η Kristen Stewart πρόσφατα ανακοίνωσε ότι είναι “τόσο gay.” Μετά τον χωρισμό της από τον Robert Pattinson, η Stewart δεν έχει προσπαθήσει να κρύψει το ποια είναι, αλλά της ήταν δύσκολο να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, που έδωσε στην εφημερίδα The Guardian μίλησε για τον τρόπο που βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης γύρω από τα LGBTQ θέματα, αλλά και για το ότι σήμερα είναι μία από τις πιο επιτυχημένες gay ηθοποιούς στο Χόλιγουντ.

Αυτό μόνο θετικό είναι. Θέλω να πω, ότι δεν είναι εύκολο να μιλήσουμε σχετικά μ’αυτά τα θέματα. Δεν θα ήθελα φανώ υπεράνω, αλλά ο καθένας έχει τη δική του εμπειρία. Το όλο ζήτημα της σεξουαλικότητας είναι τόσο γκρίζο. Εγώ απλώς προσπαθώ να εξερευνήσω αυτήν την ρευστότητα, αυτό το γκρι, που υπήρχε πάντα.

Η ηθοποιός κατέχει μία θέση σ’ αυτή την γκρίζα περιοχή και πιστεύει ότι θα πρέπει να είμαστε πιο ανοικτοί στην ιδέα της ρευστότητας. «Είναι ωραίο που δεν χρειάζεται πια να βάζουμε μία τελεία στα πράγματα. Όλη αυτή η βεβαιότητα για το αν είσαι straight ή gay ή οτιδήποτε άλλο» , δήλωσε. “Δεν είσαι σε σύγχυση αν είσαι bi. Δεν αποτελεί καθόλου μπέρδεμα. Για μένα, ισχύει ακριβώς το αντίθετο.




Δες και αυτό!