Πριν ενάμιση χρόνο πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια έρευνα από και για την νεολαία με τίτλο YouthSpeak Survey συγκεντρώνοντας περισσότερες από 160.000 απαντήσεις νέων, που εξέφρασαν τη γνώμη τους για τα κοινωνικά ζητήματα που τις/τους απασχολούν.

Μετά την ανάλυση αυτών των απαντήσεων δημιουργήθηκε το YouthSpeak Forum, που καλεί νέους ανθρώπους να παρακολουθήσουν ομιλίες με βασικό σκοπό “να πυροδοτήσει συζητήσεις για τα ζητήματα που τους απασχολούν και να τους δώσει το βήμα να δημιουργήσουν οι ίδιοι ένα project που θα φέρει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Το 1ο YouthSpeak Forum πραγματοποιήθηκε πέρσι στο Μουσείο Μπενάκη.

Φέτος, συνεχίζετε η προσπάθεια και δίνετε η δυνατότητα στις νέες και στους νέους να γίνουν μέρος του YouthSpeak Movement και να ακουστεί η φωνή τους. Η θεματική που έχει επιλεχθεί για αυτή τη χρονιά αφορά στην Επιχειρηματική Εκπαίδευση.

Κατά τη διάρκεια του forum, οι συμμετέχουσες κι οι συμμετέχοντες αρχικά παρακολουθούν σύντομες ομιλίες από ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες κι εκπροσώπους άλλων οργανισμών. Στη συνέχεια ακολουθούν διαδραστικά workshops οργανωμένα από διάφορες επιχειρήσεις, όπως η P&G, η PwC, η Coca Cola & το DereeThe American College of Greece, που ενεργοποιούν τη σκέψη των συμμετεχόντων.

Μετά τα στάδια της έμπνευσης και της συνεργασίας που περνούν οι συμμετέχοντες εντός της μέρας, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα τους δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσουν ομάδες και να αποκτήσουν μαζί ένα αίσθημα ευθύνης και δέσμευσης για τις ιδέες και τα projects που θα δημιουργήσουν και θα παρουσιάσουν“, σημειώνουν οι διοργανωτές.

Το 2ο YouthSpeak Forum της AIESEC Ελλάδος θα λάβει χώρα στις 30 Μαρτίου στο Μουσείο Μπενάκη.

Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης στις συμμετέχουσες και στους συμμετέχοντες.

Για να κάνετε αίτηση κάντε click εδώ.