Περιοδικό Trans*Action – Κυκλοφόρησε το 1ο τεύχος & θα το λατρέψετε

03/03/2017
από

Το 1ο τεύχος του περιοδικού Trans*Action είναι γεγονός!

Ευρωπαϊκός αέρας, εγκυρότητα, ευαισθησία κι αισθητική. Το περιοδικό δημιουργείται από τρανς άτομα για τρανς άτομα με αυθεντικότητα στις προσεγγίσεις των αρθρογράφων, όπου ξεδιπλώνονται ειδήσεις, απόψεις, προτάσεις, συνεντεύξεις κι αναλύσεις σε 46 σελίδες.

Ένα trans περιοδικό, δηλαδή, όπως πρέπει να είναι!

Στο εξώφυλλο του 1ου τεύχους βρίσκουμε ένα δυναμικό πολύχρωμο ζευγάρι, την Hannah Winterbourne και τον Jake Graf. Η Hannah είναι υψηλόβαθμο στέλεχος του Βρετανικού Στρατιωτικού Σώματος, ενώ ο Jake είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας. Το ζευγάρι βοηθά φιλανθρωπικές οργανώσεις για την περαιτέρω θετική αναπαράσταση της τρανς κοινότητας και έχει ισχυρή ακτιβιστική δράση.

Ο εκδότης του περιοδικού, Daniel Zagórski στο σημείωμά του μας λέει, ότι μέσω αυτού του περιοδικού θέλει να προβάλει τις φωνές των τρανς ατόμων, τα ταλέντα και τα ζητήματα που τα απασχολούν. Χαρακτηριστά εκφράζει την επιθυμία του να φτιάξει μία κοινότητα που να εκπροσωπεύει όλες/όλους “κι όχι μόνο τις trans αρρενωπότητες ή μόνο τα άτομα που έχουν πέραση. Το Trans*Action είναι τόσο δικό μου όσο και δικό σας.

Καλοτάξιδο ευχόμαστε!




Δες και αυτό!