Γιακουμάτος: Η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική αρρώστια

19/01/2017
από

Μαθήματα ομοφοβίας παρέδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ιατρός, Γεράσιμος Γιακουμάτος, που δήλωσε πως η ομοφυλοφιλία είναι μία κολλητική αρρώστια. «Όταν το παιδί παρακολουθεί παραδείγματα επιτυχημένων ομοφυλόφιλων, και βλέπει να ανεβαίνει, να ανεβαίνει… κολλάει. Είναι κολλητική αρρώστια» εξήγησε υποστηρίζοντας την άποψή του.

«Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι ότι δεν μπορείς να προτείνεις αυτό το θέμα ως μεγάλο πλεονέκτημα. Είναι κάτι που το έχουν όλοι. Δεν μπορείς να μου το ανάγεις ως παράδειγμα προς μίμηση» δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στα Παραπολιτικά, μετά από ερώτηση για την άποψή του για τους ομοφυλόφιλους. Ακολούθως, φρόντισε να εξηγήσει τη θέση του και να διαλύσει οποιαδήποτε αμφιβολία περί των απόψεών του, συνεχίζοντας το ομοφοβικό ξέσπασμά του με μία προσωπική ανάλυση των αιτιών της ομοφυλοφιλίας.

«Ο ομοφυλόφιλος είναι δύο ειδών, για να το καταλάβετε, ιατρικά… Είναι οι επίκτητοι και οι συγγενείς, οι οποίοι γεννιόνται έτσι και δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα» σημείωσε, συνεχίζοντας τον ομοφοβικό ξέσπασμά του.

«Δεν είμαι ομοφοβικός. Απλώς πρέπει να έχουνε όλοι παραδείγματα» υποστήριξε, ενώ ακολούθως σημείωσε πως «στην τηλεόραση, όλα τα παραδείγματα είναι, το 90%, τα πετυχημένα, ομοφυλοφιλικά».

«Όταν το παιδί βλέπει ότι ανεβαίνει, ανεβαίνει, ε… κολλάει. Είναι κολλητική αρρώστια» κατέληξε το υπουργικό στέλεχος των κυβερνήσεων Καραμανλή και Σαμαρά.

Παρακολουθείστε το επίμαχο απόσπασμα, από το 9ο λεπτό και έπειτα:

πηγή: thepressproject.gr




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!