Έσβησε το αστέρι του Τζορτζ Μάικλ

26/12/2016

Την τελευταία του πνοή άφησε ο κυπριακής καταγωγής τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ, στην κατοικία του στο Γκόρινγκ της Βρετανίας.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του, ο Τζορτζ Μάικλ «πέθανε ήσυχα» στον ύπνο του. Η οικογένειά του εξέδωσε μία λιτή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται: «Με μεγάλη μας λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας γιος, αδελφός και φίλος έφυγε από τη ζωή στο σπίτι, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων». 

Σύμφωνα δε με τον μάνατζερ του τραγουδιστή, Μάικλ Λίπμαν, ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιακή ανεπάρκεια.

Την Κυριακή (25/12/2016) στις 13:42, ένα ασθενοφόρο κλήθηκε στην κατοικία του στο Όξφορντσιρ. Η τοπική αστυνομία κατέφθασε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι των Χριστουγέννων και επιβεβαίωσε το θάνατο του. Οι τοπικές αρχές χαρακτηρίζουν το θάνατό του ως «ανεξήγητο, όμως όχι ύποπτο». Τα ακριβή αίτια του θανάτου του, θα διαπιστωθούν με τη διενέργεια νεκροψίας.

https://youtu.be/lu3VTngm1F0


Το “Οuting” 

Η σεξουαλική ταυτότητα του Μάικλ έγινε γνωστή, όταν συνελήφθη από την αστυνομία το 1998 σε δημόσια τουαλέτα στο Λος Άντζελες. Γεγονός που τον οδήγησε στο να δημοσιοποιήσει την ομοφυλοφιλία του και τη σχέση του με τον Κένι Γκος.

“Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το να είμαι gay”, είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Advocate το 1999. “Πίστευα ότι είχα ερωτευτεί με μια γυναίκα κάποιες φορές. Μετά ερωτεύτηκα με έναν άνδρα και συνειδητοποίησα ότι τίποτα απ΄αυτά τα πράγματα δεν ήταν έρωτας”.

 

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!