To σπίτι της Στρέλλας: επιστρέφει δυναμικά και αυτό το χειμώνα

02/12/2016

Επιστρέφει από αυτή την Παρασκευή 2/12 το πιο τρελό στέκι στο Γκάζι “To σπίτι της Στρέλλας“. Ο γνωστός χώρος που γυρίστηκε η ομώνυμη ταινία του Πάνου Κούτρα, ετοιμάστηκε και μας περιμένει να περάσουμε ιδιαίτερες βραδιές με πολύ φαντασία. Πρόκειται για ένα θεματικό μπαρ – εστιατόριο που κάθε βραδιά έχει και κάτι διαφορετικό να μας παρουσιάσει.

kinki-motelΑυτή την Παρασκευή καλωσορίζει τη χειμερινή σεζόν με μία παρουσίαση βιβλίου – πάρτι. Η συγγραφέας Έλενα Φάκου θα μας παρουσιάσει το βιβλίο της “Kinki Motel” και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα πάρτι με shows και Dj set. Δείτε ένα απόσπασμα από την περιγραφή του βιβλίου για να καταλάβετε γιατί επέλεξαν το “To σπίτι της Στρέλλας” για την παρουσίαση και το πάρτι. Η Αλίκη είναι ένα κορίτσι που μεταναστεύει από την Ελλάδα στην Ολλανδία το 2011 και βρίσκει δουλειά στην υποδοχή ενός μάλλον κακόφημου ξενοδοχείου στην περιοχή των κόκκινων φαναριών. Στην ουσία το “ξενοδοχείο των σκοτεινών πόθων” εστιάζει στα περιστατικά, τα οποία δεν κρίνει ποτέ. Στο Kink Motel θίγονται ανθρώπινες αδυναμίες, πάθη, ιδιαιτερότητες και εναλλακτικές σεξουαλικές συμπεριφορές, δοσμένες προσεκτικά και με σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου η ανατρεπτική Drag Queen Μελίτα Σκαμπώ μας καλωσορίζει με ένα νέο show και μας προτρέπει να βγάλουμε τα λαμέ, της βλεφαρίδες και όλα τα σύνεργα για να απολαύσουμε μία βραδιά γεμάτη λάμψη και κέφι, όπως εκείνη ξέρει.


To σπίτι της Στρέλλας: Κωνσταντινουπώλεως 70, Γκάζι, Τηλ: 6909247999

strella-house




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!