Η drag queen Μελίτα Σκαμπώ σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό one woman show που θα σας…πεθάνει! Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Ρομάντσο.

Για πρώτη φορά, ένα φαντασμαγορικό θέαμα αφιερωμένο στις ταινίες τρόμου που αγαπήσαμε ντυμένο με ζωντανό τραγούδι, stand up comedy και αυτοσχεδιασμό -και όλα με το μαγικό μπρίο της Μελίτας! Οι βιντεοπροβολές, τα ειδικά εφέ και οι ευφάνταστες μουσικές επιλογές, υπόσχονται να σας χαρίσουν μια κινηματογραφική εμπειρία λουσμένη στο αίμα και στο γέλιο! Ζήστε τη φρίκη και τη σάτιρα στο Ρομάντσο και μόνο για μια βραδιά!

Λίγα λόγια για την Μελίτα Σκαμπώ:
Η Μελίτα Σκαμπώ είναι fully interactive drag queen, μιας και ενσωματώνει ζωντανό τραγούδι, stand up comedy και αυτοσχεδιασμό σε όλες τις εμφανίσεις της. Με αμέτρητα shows όπως στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στο Σπίτι της Στρέλας, στο Shamone, στο Ρομάντσο και σε δεκάδες σημαντικές σκηνές της πόλης, έχει δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό που δεν χορταίνει να απολαμβάνει το αστείρευτο κέφι της. Κάθε show της Μελίτας είναι μοναδικό όπως εκείνη, και σας περιμένει να ζήσετε μαζί ένα horror event που δεν έχετε ξαναδεί!

Συντελεστές:
Σκηνοθετική επιμέλεια: Μενέλας Σιαφάκας
Κείμενα: Μελίτα Σκαμπώ
Μίξη ήχου – mastering: Greco Latino Studio
Backdrops / Animations: Cyberlink Corp
Φωνητικά: Σπύρος Παζιώτης, Lena Loo
Μακιγιάζ: Μαριτάζια Κατσιμήγκου
Εκτέλεση Παραγωγής: Μελίτα Σκαμπώ, Zoom Productions


Πληροφορίες:

Τοποθεσία: Ρομάντσο
Ημερομηνία:
 Σάββατο, 29 Οκτωβρίου στις 21:00 (οι πόρτες ανοίγουν 20:00)
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά
Εισιτήρια: viva.gr
Τιμή: €10

Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα 18 ετών και άνω!

Βρείτε την Μελίτα Σκαμπώ στο Facebook και στο Instagram.