Βρήκαμε τα χαλιά Colore Colori στη γειτονιά μας

16/11/2016

Ήρθε η εποχή που θέλουμε να ζεστάνουμε το σπίτι μας και να του προσθέσουμε μία άλλη όψη με ένα όμορφο χαλί. Ωστόσο, το να επιλέξουμε ένα χαλί για κάποιο δωμάτιο δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Αρχικά, θα πρέπει να ξέρουμε τι χρήση θα γίνει στο χαλί. Θα τοποθετηθεί σε δωμάτιο που θα μετακινούμαστε συχνά, όπως το σαλόνι – καθιστικό; Έχουμε κατοικίδια ή παιδιά στο σπίτι; Θέλουμε κάτι μοντέρνο ή κλασικό και πόσο εύκολα μπορεί να καθαρίστει, αν λερωθεί;

Για τον λόγο αυτό επισκεφτήκαμε το κατάστημα χαλιών, συνεργάτης της εταιρίας Colore Colori. Εκεί μας εξήγησαν για ποιον λόγο η συγκεκριμένη επωνυμία είναι δημοφιλής στους καταναλωτές.

  • Colore ColoriΠέρα από τις συνηθισμένες διαστάσεις που κυκλοφορούν τα χαλιά, υπάρχει η δυνατότητα να κοπούν στη διάσταση που το επιθυμεί ο πελάτης, ώστε να προσαρμόζεται καλύτερα στον χώρο που θέλει να το τοποθετήσει.
  • Έχουν πολύ μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα από μοντέρνα έως και κλασικά και σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό για τον χώρο σας.
  • Η ποιότητα που προσφέρουν σε σχέση με τη τιμή τους, είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή στην αγορά.
  • Αντέχουν την έντονη καθημερινή χρήση και είναι αλέκιαστα, αφού διαθέτουν ειδικά νήματα που μπορείς να αφαιρέσεις και τους πιο δύσκολους λεκέδες σε περίπτωσή ατυχήματος.
  •  Έχουν ειδική επεξεργασία που τα καθιστούν αντιαλλεργικά και φιλικά προς το περιβάλλον για πιο υγιεινή ζωή στο σπίτι.
  • Παρέχουν εγγύηση αντικατάστασης (για δύο χρόνια) και επιδιόρθωσης (εφόρου ζωής) με την προϋπόθεση ότι έχετε αγοράσει γνήσιο χαλί ή μοκέτα της εταιρίας. Τα γνήσια Colore Colori έχουν στο πίσω μέρος την ταυτότητα γνησιότητας.

Τα προϊόντα της σειράς Colore Colori μπορείς να τα βρεις σε 300 καταστήματα (αποκλειστικοί αντιπρόσωποι) σε όλη την Ελλάδα. Για να βρεις το κοντινότερο σημείο πατά εδώ ή επικοινώνησε μαζί τους στο τηλ. 210 6628431 και στο [email protected].

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!