Αύριο το πρώτο vegan φεστιβάλ στην Ελλάδα

04/11/2016

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, στο κτίριο “Μηχανουργείο” της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων έρχεται το πρώτο vegan φεστιβάλ που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

To 1ο Vegan Life Festival είναι μία γιορτή για την vegan κουλτούρα που θα περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια, ενημερωτικό υλικό, παρουσιάσεις εταιριών που παρέχουν cruelty free και vegan προϊόντα, χώρο με δραστηριότητες για παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, όπως επίσης πολύ και λαχταριστό vegan φαγητό.

Η μεγάλη αυτή γιορτή θα έχει δωρεάν είσοδο για όλους τους επισκέπτες και θα κλείσει με μουσική και πάρτι μετά τις 9 το βράδυ.

Το Vegan Life Festival 2016 απευθύνεται σε μυημένους vegans, σε vegans υπό μετάβαση και σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την διατροφή, την υγεία, τα ζώα, το περιβάλλον και θέλουν να συμμετάσχουν σε ένα φεστιβάλ που έχει ως στόχο την ενημέρωση σχετικά με τον vegan τρόπο ζωής με διασκεδαστικό τρόπο. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για γιορτή!

Οι ώρες λειτουργίας του φεστιβάλ είναι από τις 13:00-21:00, ενώ το πάρτι θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και θα διαρκέσει έως τα μεσάνυχτα.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ




Δες και αυτό!