Electric 02: Οι ηλεκτρικές Παρασκευές συνεχίζονται στο Sodade2

02/11/2016

Τα Sodade2 Electric events συνεχίζουν να κάνουν τις Παρασκευές μας πιο «ηλεκτρικές» με αγαπημένους Έλληνες DJs στις 4 Νοεμβρίου!

Aυτή τη φορά στο Main Stage θα βρίσκονται οι: Nick JOJO, Panos Pissitelis & Junior MI και Resident DJ Dimitris Sarantos. Ενώ στο Underground Stage oι: Purple Night, Dennis D’Or, The Dreamer και Wrapped In Plastic και Resident DJ Fo

Λίγα λόγια για τους DJs

Nick JOJO

O Nίκος Τζότζος (Nick JOJO) ξεκίνησε να ασχολείται και να παίζει μουσική σε clubs το 1999, όταν και πρωτοεμφανίστηκε στο “Banana Moon” στην Αθήνα. Έχει υπάρξει resident σε κάποια από τα πιο αγαπημένα clubs : Balux, Dragoste, Villa Mercedes, Plus X, Venue, Dybbuk, Mamacas Astra (Mykonos), Αlemagou Beach Bar κ.α. και έχει διοργανώσει, παράλληλα, πρωτοποριακά events και parties όπως τα “So Sexy” στο Cinema, “Limousine Service” ̔στο Venue και στο Villa Mercedes, “Beyond” ̔στο Plus X , “Dancemachine“ στο Kitty Cat, “Nuestra Musica” στο Dybbuk και φυσικά τα parties του MTV στο Balux. Έχει εμφανιστεί, επίσης, σε international parties του ΜΤVSound System with Campari” και στο “Puma International Party 2014 ̔ της εταιρίας αθλητικών ειδών Puma. Ο JOJO θεωρείται πια ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες djs της εποχής του έχοντας συνεργαστεί με τα σπουδαία ονόματα της dance μουσικής : Tale of us, Recondite, Dubfire, Dixon, Carl Graig, Deep Dish, Dennis Ferrer, Deboarh De Luca, Mathias Kaden, Βart Skills, David Morales, Sasha, Dave Seaman, Martin Lansky, Louie Vega, Danny Krivit, Joe Claussell, Timmy Regisford, Osunlade, Joe Negro, Kerri Chandler, Quentin Harris, Blaze, Mateo & Matos. Το 2014-15 βρεθηκε στα decks του ΝΙD και από το 15 και μέχρι σήμερα βρισκεται στο Kitty Cat, στο Terraza και στο STEAM CLUB, όπου πραγματοποιεί τα parties και τα residencies του. Παράλληλα δουλεύει τις δικές του παραγωγές, έχοντας ήδη στο ενεργητικό του μια κυκλοφορία στην “Making You Dance Records”.

Junior MI

Γεννημένος στην Αθήνα και μεγαλώνοντας στην πόλη του Ωρωπού, η μουσική μπήκε στη ζωή του από αρκετά μικρή ηλικία. Αρχίζει να ασχολείται με το DJing και το 2008 γνωρίζει τον Μr.orpheus, ιδρυτή και DJ του party labelHouse United” και μέσα σε μικρό διάστημα ο Junior γίνεται resident και μαζί πραγματοποιούν events στα πιο γνωστά dance clubs της Αθήνας και όχι μόνο (SIXX, BALUX, GAZAKI, κ.α)) κ.α.! Τη σεζόν 2014-2015 κάνει guests εμφανίσεις στο Dot, Dybbuk και δημιουργεί μαζί με τον Panos Pissitelis το “GLAMOUR UNDERGROUNDduo με κύριο χαρακτηριστικό τα back2back sets. Αναλαμβάνουν residencies στo Mikro και στο Terazza και το χειμώνα στο Dybbuk. Η όμορφη μουσική ατμόσφαιρα που δημιουργούν δεν μπορεί παρά να είναι το τεράστιο κίνητρο συνέχισης αυτής της συνεργασίας. Σύντομα θα υπάρξουν νεότερα όσο αφορά τα μουσικά παραγωγικά πλάνα του Junior, καθώς περιμένουμε την πρώτη του κυκλοφορία.

Panos Pissitelis

O Πάνος γεννήθηκε στην Αμερική και μεγάλωσε στο Detroit και την Αθήνα έχοντας πάντα μέσα του τη μουσική και τις επιρροές του από τη γενέτειρά του που είναι μια από τις πρωτεύουσες της χορευτικής μουσικής. Τα τελευταία 6 χρόνια παίζει μουσική σε διάφορα μαγαζιά στην Ελλάδα όπως τα Dot, Dybbuk, Dabbous, αλλά και σε clubs στο Λονδίνο και στην Κύπρο. Ασχολείται με την μουσική παραγωγή έχοντας κυκλοφορήσει ήδη 9 κομμάτια. Το τελευταίο του single με τίτλο “ Tantibus” έφτασε στο No.22 του παγκόσμιου chart. Εδώ και ένα χρόνο έχει δημιουργήσει παρέα με τον Junior Mi το “Glamour Undergroundduo με residencies και εμφανίσεις στα καλύτερα clubs της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.

Purple Night

Τα Purple Night είναι πάρτυ σε σκοτεινά υπόγεια και ανορθόδοξες ταράτσες. Οι resident DJs The Dreamer, Denis DOr & Wrapped in Plastic, ο καθένας με πολλή εμπειρία πίσω από τα decks, ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να κάνουν το κοινό να αισθάνεται ελεύθερο. Η Electric βραδιά του Sodade2 αποτελεί το πρώτο “ανοιχτό” event της ομάδας, καθώς μέχρι στιγμής όλα τα Purple Nights ήταν μόνο με πρόσκληση. Από deep house, έως sexy dark techno σίγουρα θα ακούσεις τη μουσική που θα σε κάνει να χορέψεις…


Πληροφορίες

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου
Sodade2: Τριπτολέμου 10
Προπώληση εισιτηρίων: 8 ευρώ με ποτό (στο ταμείο του Sodade2)
Είδοδος: 10 ευρώ με ποτό

14720400_415181711939402_8595796940605527202_n




Δες και αυτό!