Το ότι μεγάλωσα ως gay και υπέρβαρος έβηφος με βοήθησε να καταλάβω τον ρόλο του Penguin

22/10/2016

O Robin Lord Taylor είναι το αστέρι της τηλεοπτικής σειράς “Gotham”, ο οποίος από το πρώτο κιόλας επεισόδιο τράβηξε τα βλέμματα όλων ως Penguin.

Σε συνέντευξη του στο Fuse, ο ηθοποιός είπε ότι αξιoποίησε τον χρόνο του ως υπέρβαρος και gay έφηβος για να “συνδεθεί” με τον χαρακτήρα του Penguin, που εμφανίζεται στο σόου ως κοινωνικά αποκλεισμένος.

“Ειδικά με τον Penguin, είμαστε πολύ τυχεροί στο ότι έχουμε περίπου 70 χρόνια μυθολογίας να αξιοποιήσουμε και να κάνουμε έρευνα και αυτό είναι που έκανα όταν πήρα τον ρόλο. Τότε είναι που έμαθα ότι ήταν θύμα εκφοβισμού ως παιδί, ότι τον αντιμετώπιζαν ως αουτσάιντερ. Αυτή ήταν η ανθρώπινη σχέση μου με τον χαρακτήρα. Το έμαθα αυτό και σκέφτηκα ότι θέλω να το δείξω αυτό στη σειρά και να τον προσγειώσω στην πραγματικότητα. Μεγαλώνοντας ως υπέρβαρος και gay σε μια μικρή πόλη το 80 και το 90- πολύ διαφορετικά απ΄ότι είναι τώρα- με κάνει να ξέρω ακριβώς πως είναι να αισθάνεσαι αουτσάιντερ.”

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!