To “ηλεκτρικό ξεκίνημα” του Sodade2 στη νυχτερινή αθηναϊκή σκηνή

21/10/2016

Tο Sodade2 ακολουθώντας το παράδειγμα μεγάλων κλαμπ του εξωτερικού μπαίνει στη σαιζόν 2016-17 πολύ δυναμικά με ένα νέο concept. Πιο συγκεκριμένα, διάσημοι ξένοι αλλά και Έλληνες guest DJs αναλαμβάνουν τα decks μαζί με τους residents διατηρώντας την ιδιομορφία της μουσικής. Ο λόγος για το S2: ELECTRIC κατά την διάρκεια του οποίου δύο Παρασκευές το μήνα και τα δύο stages μεταμορφώνονται με standards και εικόνα εξωτερικού, προσφέροντας στην ελληνική νυχτερινή ζωή την “ηλεκτρική χροιά” που της έλειπε.

Η αρχή γίνεται σήμερα με την live εμφάνιση των BLOND:ISH στο main stage.

Πρόκειται για δύο κορίτσια που ξεκίνησαν την καριέρα τους το 2008 και σήμερα αποτελούν ένα από τα πιο hot ονόματα στο χώρο της χορευτικής μουσικής. Η Anastascia και η VivieAnn έχουν ξεκινήσει το μουσικό τους ταξίδι με πολύ συγκεκριμένη αποστολή. Απόλυτος σκοπός τους είναι να μοιραστούν την αγάπη, αλλά και να διαμορφώσουν τη συνείδηση του κόσμου μέσα από τον ήχο. Η πορεία τους ήταν τουλάχιστον μαγική, αφού άμεσα έστρεψαν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και την προσοχή των συναδέλφων τους. Έχουν κυκλοφορήσει κομμάτια σε κάποια από τα καλύτερα labels όπως η Get Physical, η Kompakt και η Noir κι έχουν παίξει στα καλύτερα clubs και φεστιβάλ παγκοσμίως, με highlight τις εμφανίσεις τους στο περίφημο Burning Man Festival τα τελευταία 4 χρόνια, εμφανίσεις που έχουν χαρακτηριστεί από το κοινό ως ‘οι απόλυτες μυστικιστικές εμπειρίες’. Ανάμεσα στους fans τους συγκαταλέγονται και οι Depeche Mode, στους οποίους έκαναν remix για το κομμάτι τους ‘Should Be Higher’.

Η μουσική εμπειρία όμως δεν τελειώνει εδώ, μιας και στο underground stage θα βρίσκεται η Anna Reusch, για να μας αποδείξει ότι η ένταση συμβαδίζει με την ποιότητα.

Αυτοί οι άνθρωποι που νομίζουν πως είμαι μια ξανθιά Barbie που δοκιμάζει την τύχη της στο DJing, είναι οι πρώτοι που θα φύγουν μπαίνοντας στα clubs που παίζω, γιατί δε θα αντέξουν την ένταση της μουσικής”. Ακριβώς έτσι παρουσιάζει τον εαυτό της η Anna, εξορκίζοντας τα στερεότυπα που φωλιάζουν στη συνείδηση του ακροατή. Το κορίτσι από τη Γερμανία είναι γνωστό μοντέλο. Αυτό που, ίσως, δεν είναι γνωστό είναι το ότι η Anna ξεκίνησε να παιζει μουσική στα 16 της χρόνια, τρέφοντας μεγάλη αγάπη για τον tech ήχο κι αναγνωρίστηκε αμέσως ως μεγάλο ταλέντο κλείνοντας το πρώτο δισκογραφικό της συμβόλαιο στα 17 της. Μετά το τέλος των σπουδών της, το 2008, έχει αφοσιωθεί πλήρως στη μουσική. Κυκλοφορίες σε labels όπως οι Natura Viva Black, Voltaire Music, Tretmuehle, Bouq, κ.α. αλλά και εμφανίσεις στα πιο underground clubs της χώρας της, όπως και όλης της Ευρώπης έχουν εγκαθιδρύσει το όνομά της ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στο χώρο της tech house και της technoH Anna Reusch είναι έτοιμη να εκτοξευτεί στη σφαίρα των stars: με την κυκλοφορία του ‘Lifesaver EP’ της το καλοκαίρι, το κομμάτι ‘Arabian Nights’ βρέθηκε στις λίστες των πιο γνωστών DJs και όχι μόνο, καθώς επίσης την έβαλε αξιοκρατικά στα playlists των ραδιοφώνων.


Πληροφορίες

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου:
Main Stage:
BLOND:ISH, Thanos Makris B2B Tasos Filippou,
Resident Sarantos Dimitris
Underground Stage: Anna Reusch, Isidoros Isi Bitzios,
Resident DJ Fo – Fofi Tsesmeli
Powered by Minotaur-Minotaur Music Productions

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr
Pre-sale: 8 euros incl. drink
Door: 10 euros incl. drink

Ωρα προσέλευσης: 23:00
Sodade2, Τριπτολέμου 10, Γκάζι




Δες και αυτό!