Το βίντεο που προτείνει “5 διαφορετικούς τρόπους για να σκοτώσεις έναν ομοφυλόφιλο”

07/10/2016
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

O Shaykh Hamza Sodagar είναι ισλαμιστής, γεννημένος στην Αμερική και όπως πιστεύει ο ίδιος το “ιδανικό πρότυπο για όλους τους μουσουλμάνους του κόσμου”.

Πρόσφατα ο Sodagar ανέβασε στο διαδίκτυο ένα βίντεο, προτείνοντας “πέντε διαφορετικούς τρόπους για να σκοτώσεις έναν ομοφυλόφιλο”

“Αν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι άνδρες, η ποινή είναι ένα από αυτά τα 5 πράγματα”, φαίνεται να λέει ο ίδιος στο βίντεο. “Το πρώτο – και μάλλον το πιο εύκολο- είναι να τους κόψεις το κεφαλι. Το δεύτερο, να τους κάψεις. Το τρίτο, να τους πετάξεις από κάποιον λόφο. Τέταρτο να γκρεμίσεις έναν τοίχο πάνω τους, έτσι ώστε να πεθαίνουν κάτω από αυτό. Πέμπτον – ένας συνδυασμός των παραπάνω”.

Το βίντεο, όπως ήταν φυσικό, έχει προκαλέσει την αντίδραση της παγκόσμιας κοινότητας.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!