LP: “Ο πρώτος μου έρωτας ήταν με μια Ελληνίδα που την έλεγαν Πελαγία”

24/09/2016

Με θέρμη υποδέχτηκε το κοινό της Αθήνας την LP. H Αμερικανίδα pop/rock τραγουδίστρια εμφανίστηκε εχθές στην Τεχνοπολη του Δήμου Αθηναίων ερμηνεύοντας τις επιτυχίες της, με το κοινό απλά να την αποθεώνει.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας και ενώ ο κόσμος εκδήλωνε με κάθε τρόπο τον θαυμασμό του (μια θαυμάστρια μάλιστα της πέταξε το σουτιέν της), η ίδια δήλωσε δημόσια ότι “έχει ιδιαίτερη αγάπη στη χώρα μας, μιας και ο πρώτος της έρωτας ήταν με μια Ελληνίδα που την έλεγαν Πελαγία”.

 

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!