Γιατί ο EJ Johnson ζει στη ρευστότητά του

10/09/2016

Περισσότερα από 600.000 άτομα παρακολουθούν τον EJ Johnson στο Instagram, έχοντας τη ευκαρία να παρακολουθούν το ιδιαίτερο gender fluid στυλ του.

Ο γιος του θρύλου του NBA, Magic Johnson, φοράει φορέματα, make-up κ.α., ξεπερνώντας όλα τα στερεότυπα γύρω από τον χώρο της μόδας, φύλου κι όχι μόνο.

“Πραγματικά δεν προσδιορίζω τον εαυτό μου μ΄ένα συγκεκριμένο τρόπο”, δηλώνει στο ΒET.com, όταν τον ρωτούν για την ταυτότητα φύλου του.

“Ξέρω ότι υπάρχουν αρκετοί όροι και πράγματα που συμβαίνουν αλλά εγώ απλά είμαι εγώ και μόνο αυτό μπορώ να πω για τον εαυτό μου. Φοράω ότι θέλω να φορέσω και κάνω ότι θέλω να κάνω και περιμένω ότι όλοι θα έπρεπε να το κάνουν.

Πιστεύω ότι ο καθένας θα πρέπει να ζήσει τη ζωή όπως θέλει, αν προσδιορίζεσαι με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο ή με κάποιο συγκεκριμένο όρο φύλου, τότε να το χρησιμοποιήσεις. Εγώ ζω στη ρευστότητα. Απλά είμαι εγώ και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το εξηγήσω.”

ej1

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!