Ο Σουηδός σταρ που έγραψε στα social media ότι του αρέσουν τόσο τ΄αγόρια όσα και τα κορίτσια

29/08/2016

Τη σεξουαλική του ταυτότητα αποκάλυψε ο Σουηδός τραγουδιστής και fashion blogger Viktor Frisk, μέσα από τα social media.

O Frisk, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα του, έγινε γνωστός μέσω του Melodifestivalen, το σόου που διοργανώνει η Σουηδία για να επιλέξει το τραγούδι που θα στείλει στη Eurovision.

“Ποτέ δε θα το κάνω μεγάλο θέμα. Δεν πιστεύω ότι έχει μεγάλη σημασία. Αλλά μου αρέσουν εξίσου τ΄αγόρια και τα κορίτσια. Έτσι γεννήθηκα. Σε όλους αξίζει ν΄αγαπούν αυτόν που επιθυμούν κι αυτό περιλαμβάνει κι εμένα. Θα σέβομαι πάντα τους ανθρώπους που με σέβονται με τον ίδιο τρόπο. Η αγάπη είναι πάντα καλύτερη από το μίσος. Δεν κάνει ούτε εμένα, ούτε εσένα χειρότερο άνθρωπο, γινόμαστε μόνο πιο δυνατοί. Μαζί! Ποτέ μη μ’ αφήσεις και δεν θα σ΄αφήσω κι εγώ. Εσείς είστε οι καλύτεροι φίλοι μου”, έγραψε ο ίδιος στο Facebook και στο Instagram.

Αρκετοί ήταν οι θαυμαστές του που έσπευσαν να τον συγχαρούν για την κίνησή του αυτή.

12718119_193749850989252_5531149340111096254_n

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!