Για τις δύο τελευταίες εβδομάδες, το Άμστερνταμ ήταν η διοργανώτρια πόλη του φετινού Europride-μια σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό της LGBTQ κουλτούρας- που φιλοξενείται σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο. Το περασμένο Σάββατο έγινε και η κορυφαία του εκδήλωση, το 21ο Canal Parade.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της διοργάνωσης, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, με πλήθος κόσμου να λαμβάνει μέρος και με εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση.

φωτογραφίες: Catharina Gerritsen

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!