Τις ερωτήσεις νέων ατόμων δέχθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, σε μια συζήτηση που οργανώθηκε με αφορμή την επίσκεψη του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μία από τις ερωτήσεις είχε να κάνει με την κοινωνικές πολιτικές και συγκεκριμένα με εκείνη που τον εντυπωσίασε περισσότερο.

“Η εκστρατεία για την ισότητα στον γάμο”, απάντησε ο ίδιος.

“Αρχικά υποστήριζα το σύμφωνο συμβίωσης αλλά αρκετοί gay φίλοι μου με έπεισαν ότι αυτό δεν είναι αρκετό. Δεν είναι απλά για τα νομικά δικαιώματα, αλλά και για την αίσθηση του στίγματος. Αν το θεωρείς κάτι διαφορετικό, αυτό σημαίνει ότι θα φαίνεται λιγότερο στα μάτια της κοινωνίας”.

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!