Για τη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου (σ.σ ότι έχει πάει με άντρα) ρωτήθηκε και ο Νίκος Αποστολόπουλος από δημοσιογράφο της εκπομπής “Καλημερούδια”.

«Δηλαδή ένα αρσενικό δεν πάει με άντρες; Οι ομοφυλόφιλοι δηλαδή τι είναι, γυναίκες; Οι γκέι μπορεί να είναι και πιο άντρες και από τους άντρες. Μη λέμε και ό, τι θέλουμε. Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι  που είναι θηλυπρεπείς, υπάρχουν άλλοι που είναι τραβεστί, τρανς, αλλά δεν είναι όλοι ετσι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής και συμπλήρωσε:

«Όπως είπε και ο Ταχτσής  στο  “Τρίτο Στεφάνι”, σ’ έναν άντρα αρκεί μία τρύπα για να περάσει καλά και δεν τον νοιάζει σε ποιον ανήκει αυτή. Αν είναι δηλαδή αντρική ή γυναικεία».

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!