Φώτης Σεργουλόπουλος: “Το να θολώνουμε το φιλί δύο ανθρώπων είναι χυδαίο και πολύ απαξιωτικό”

23/02/2016

Τον εκνευρισμό του εξέφρασε στην εκπομπή του ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με αφορμή το «θολωμένο» φιλί του Δαυίδ Σαμαρά και του συζύγου του την ημέρα του γάμου τους.

Στην εκπομπή «ΦΜ live», το απόγευμα της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου, προβλήθηκε βίντεο με ρεπορτάζ για τον γάμο του ζευγαριού. Ωστόσο, μέσα στο βίντεο αυτό υπήρχε και μια φωτογραφία, στην οποία φαινόταν το ζευγάρι να δίνει ένα φιλί στο στόμα. Η φωτογραφία αυτή, όμως, ήταν θολή σε εκείνο το σημείο.

«Θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους μας εδώ πέρα αυτή τη στιγμή, διότι όταν θολώνουμε το φιλί δύο ανθρώπων, δηλώνοντας ότι αυτό είναι χυδαίο, αποτρόπαιο και εγκληματικό, προτιμώ να μην δείχνουμε καθόλου τη φωτογραφία. Θολώνεις ένα έγκλημα, ένα μαχαίρι, κάτι το οποίο είναι επικίνδυνο να δει κάποιος άνθρωπος. Από τη στιγμή που το Ραδιοτηλεοπτικό θέλει να θολώνουμε τις εικόνες, προτιμώ να μην τις δείχνουμε, διότι αισθάνομαι ότι είναι χυδαίο και πολύ απαξιωτικό για τους ανθρώπους που αγαπιούνται και φιλιούνται», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής του.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!