Ο Γιάννης Ζουγανέλης πρωταγωνιστεί στο  μιούζικαλ”Victor Victoria”. Με αφορμή τον ρόλο του μίλησε στην εφημερίδα Real αναφερόμενος και στο σύμφωνο συμβίωσης.

«Έγινε όντως πολύς θόρυβος, αδικαιολόγητος, για κάτι που είναι δίκαιο να συμβαίνει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που πορεύονται μαζί… Βγήκαν κάποιοι και μου “την έπεσαν”, γιατί δήλωσα πως έχω θέμα με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Είναι ένα πολύ λεπτό και ιδιαίτερο θέμα -με τις υιοθεσίες γενικότερα χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Όμως έπεσαν να με φάνε. Έχω παίξει δεκάδες gay, έχω κολλητούς φίλους gay, είμαι large στο θέμα και ξαφνικά έγινα στόχος, χωρίς λόγο. “Όλοι είμαστε ίσοι στο κρεβάτι, δεν είναι έγκλημα η αγάπη”. Αυτό τα λέει όλα, γιατί, ναι, η αγάπη δεν χρειάζεται ετικέτες ποτέ»

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!