Μεγάλη αντί-gay διαμαρτυρία σήμερα στη Ρώμη

30/01/2016

Με την ιταλική Γερουσία να είναι (όπως φαίνεται) έτοιμη να περάσει το νομοσχέδιο σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, μια μεγάλη διαμαρτυρία έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα στη Ρώμη για όσους εναντιώνονται σε αυτό.

Η προηγούμενη αντίστοιχη διαδήλωση έιχε πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 500.000 άτομα.

Η Mattia Stella, πρόεδρος του LGBTI group Arcigay, δήλωσε: “Περιμένουμε μεγάλους αριθμούς ξανά στη Ρώμη και αυτό συμβαίνει μόλις λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη στιγμή, όταν το νομοσχέδιο θα εγκριθεί. Ανησυχούμε ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!