Λεσβίες αγγίζουν ανδρικό μόριο για πρώτη φορά (βίντεο)

06/01/2016

Μετά το πείραμα με τις λεσβίες που φιλούν άνδρες για πρώτη φορά, το πείραμα πάει λίγο πιο… κάτω.

Το μουσικό γκέι ντουέτο Bria&Chrissy κατέγραψε σε βίντεο τι συμβαίνει όταν ομοφυλόφιλες γυναίκες έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάτι που δεν περίμεναν ποτέ ότι θα κάνουν (ή δεν ήθελαν να κάνουν).

Σίγουρα επικράτησε άγχος και αγωνία στην ατμόσφαιρα.

«Έχω μιλήσει μπροστά σε κοινό και σιχαίνομαι να μιλάω μπροστά σε κοινό. Παραλίγο κάποια στιγμή να με πατήσει αυτοκίνητο, αλλά αυτή είναι σίγουρα η πιο αγχωτική κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί», είπε η μια από τις γυναίκες που πήρε μέρος στο πείραμα.”

Μια άλλη λέει: «Αισθάνομαι λες και όλη μου τη ζωή προσπαθούσα να αποφύγω αυτή τη στιγμή».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!