Φ. Σεργουλόπουλος: “Ο κύριος Κρανιδιώτης πρέπει να το χωνέψει και η μάπα του να φάει κι άλλα πράγματα”

07/12/2015

Tα σχόλια του Φαήλου Κρανιδιώτη για το σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα, Κώστα Φαλελάκη, σχολίασε στην εκπομπή του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Παράλληλα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην ανάγκη επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης, τονίζοντας άπτεται επί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα οποία στη χώρα μας καταπατώνται.

«Ο κ. Κρανιδιώτης χρησιμοποίησε ύβρεις και οποιοσδήποτε άνθρωπος έχει δικαίωμα να τον σχολιάσει, ας είναι ο Λιάγκας και η Σκορδά, ας είμαι εγώ, ας είναι ο οποιοσδήποτε. Σε μία ύβρη μπορείς και εσύ να βρίσεις, ήταν υβριστικό το μήνυμά του»

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι τα τελευταία δύο χρόνια βγαίνουν στην επιφάνεια κάποια θέματα που αφορούν τον θάνατο και την απόκτηση παιδιών, δύο από τα πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν κάθε άνθρωπο.

«Καταπατώνται ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα και αυτό γίνεται γνωστό μόνο όταν, θαρραλέα, άνθρωποι σαν εμάς βγαίνουν και μιλάνε. Έχουμε δικαίωμα στη ζωή και στο θάνατο! Ο κύριος Κρανιδιώτης πρέπει να το χωνέψει και η μάπα του να φάει κι άλλα πράγματα… Είναι υποχρεωμένος να τα πάρει αυτά τα πράγματα πίσω, αν θέλουμε οι Έλληνες να λεγόμαστε πολιτισμένοι και να μην γίνουμε Ταλιμπάν», συνέχισε ο παρουσιαστής και κατέληξε: «πρέπει να γίνουμε σαν τον υπόλοιπο κόσμο και την Ευρώπη. Η Κύπρος ψήφισε πρόσφατα το σύμφωνο συμβίωσης και είναι η ώρα να το κάνει και η Ελλάδα, έστω και αργά, γιατί όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι. Το ότι κάποιοι διαφωνούν, άπτεται της ψυχιατρικής και θα πρέπει να πάνε να το κοιτάξουν, γιατί στο μέλλον θα έχουν πρόβλημα μίσους με τον ίδιο τους τον εαυτό και τους συνανθρώπους τους»!

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!